Followers

Monday, August 21, 2017

Home » , » Retak seribu

Retak seribu

Assalammualaikum

jatuh dari almari
Retak seribu hp mv dek kerana kecuaian mv sendiri.. Kali ni jatuh mmg takda ampun sdh.. Pecah terus screen..Nasib baiklah masih ble touch...terjatuh dari almari...nilah kalau mata ke lain tangan buat benda lain...

Masa mula2 sedar hp jatuh terus tengok bawah n kutip kat lantai..sekali bila ambik...aduiyai..hati ni sayu...huhu..hp i is retak seribu.....duduk tepi katil..lepas tue tengok hp...

pegang hp jap...buka wasap ...terus taip kat suami"abg hp syang jatuh screen pecah"hahaha siap dapat wasap icon orang jelir lidah kahkah..padan muka...lepas tue...tak palah karang cari HP yang murah2...

Macam mana mau pakai hp mcm tue...luka nnt jari...hahaha...jadi terbeli lah HP murah kemarin ..Vivo Y53....so selamat berkhidmat untuk MV dan anak2 ya HP..hahaha

Hp Vivo Y21 ni...nak pasang temperd glass dulu sementara nak tukar screen baru..boleh bagi haikalayu guna untuk wasap cikgu dan kawan dia pasal sekolah....kalau nda habis hp mama...

Sampai rumah hp pndi hilang...sekejap tempat abg haikal..sekejap lagi kakak Ayu..kalau weekend lagi janganlah harap dapat pegg hp....

Semoga hp baru ni berkhidmat dengan kadar hayat yang lebih lama dari hp sebelum ni yang hanya bertahan 1 tahun 4 bulan...

1 comment:

  1. walaupun screen bole function lagi tapi kena tukar jugak MV, lama2 nanti sure rosak jugak. penah ada pengalaman macam ni jugak...memang sadis hihihi

    ReplyDelete