Followers

Monday, August 28, 2017

Home » » My mini library

My mini library

Assalammualaikum


Mini library...boleh kah dipanggil mini library..ini adalah koleksi buku yang MV ada...campur dengan buku anak-anak MV yang rupanya dah tak rupa buku..dulu-dulu selalu beli buku..tapi buku tue ada yang pinjam then tak pulang balik...

so sekarang misi mengumpul balik...beli kabinet ni murah jak RM19...bolehlah letak buku-buku dan barang -barang lain..belum boleh lagi jadi mini library tapi ini adalah salah satu jalan ke arah itu


Semoga misi mini library ni berjalan lancar.Amin




4 comments:

  1. Ada mini library dalam rumah

    Lagi banyak buku lagi teruja kan ms velentine

    ReplyDelete
  2. Selamat mengumpul buku MV! Hii. Excited Siqah jumpa blogger suka buku jugak :D

    ReplyDelete
  3. semoga menjadi kenyataan ye misi mini library :D

    ReplyDelete
  4. insyallah jadikan realiti misi ni, series sgt2 menarik bila ada mini library d ruma sdiri kan =)

    ReplyDelete