Happy Birthday Wani Syazwana - All About Love

Monday, August 21, 2017

Happy Birthday Wani Syazwana

Assalammualaikum...



Image may contain: dessert and food
brownies Rm25
19.08.2017 genaplah usia wani 7 tahun.Alhamdulillah  semoga wani membesar dengan sihat dan menjadi anak yang mebanggakan orang tua ..belajar rajin-rajin..tak mau nakal-nakal ...untuk birthday kali seperti tahun sebelumnya juga...

Sambutan with family kecil kami sahaja..dia request chese kek dan brownies....Untuk kedua-dua ni harga RM50 sahaja...chese kek 800g Rm25...brownies 25 slice pun harga RM25.
Image may contain: 1 person, sitting, table and food
semangat potong kek 
Sebelum potong kek bawa wani dan anak-anak makan di luar dulu..lepas balik baru potong kek...sebenarnya MV cakap kat wani..Xda birthday present..mama lupa beli tue USB FAN..padahal sudah beli saja buat suprise...


Image may contain: 3 people, people sitting
mimi yang over hahaha
Tapi Mimi lah tak sporting balik-balik cakap ..mama ada hadiah tu untuk kakak...adik oh adik...kepochi betui lah haha...

Image may contain: dessert and food
letak lilin lah juga

Image may contain: fire and candles
chesee kek RM25.00
So kalau berminat mau order kek dan brownies ble PM MV..nanti MV bagi detail..only for sabahan ya sayang-sayang...

No automatic alt text available.
Hadiah...dari mama abah & kakak Ayu

Image may contain: 1 person, indoor
Portable Fan
Semoga wani suka dengan hadiah dan kek birthdaynya....

Image may contain: one or more people, people sitting, food and indoor
awal lagi syamimi makan deco2 brownies

3 comments:

  1. Comelnya wqni. Happy birthday dear semoga jadi anak solehah kebanggaan ibu ayah

    ReplyDelete