Followers

Tuesday, May 6, 2014

Home » , , , » With My Kembar Tahun

With My Kembar Tahun


Assalammualaikum...

my kembar tahun yg comel


Gwiyomi konon

peace..
Di mana2 pun sempat lagi berposing...ni masa jaga kaunter library..masa ni tgu masa nak hantar haikalayu g sekolah rendah...of course nak tempek kat blog ni...agak lama juga tak tempek gambar kembar tahun MV ni...

Alhamdulillah proses pembelajaran mereka berdua ada peningkatan....kakak AYu untuk program LINUS dapat perdana...abg haikal cikgu dia tak ingat...nnt kena tanya semula...teruskan belajar demi masa depan...

Untuk pembelajaran di sekolah agama pun alhamdulillah....ada beberapa surah yang mereka dah hafal...bahasa arab kakak ayu pun makin ok....siap kalau dia dah marah kenakan mama dia dalam bahasa arab..kakak o kakak...

Tapi tang abg haikal ni yang payah...kat sekolah agama asyik kena buli..yang buli ni pula perempuan bukannya lelaki..siap tarik telinga bagai..cucuk pakai besi..hari tue dah g jumpa tapi still sama....

Ustazah abg haikal cakap abg ni mmg baik..selalu tolong orang...orang harapan dia..tapi susah juga kan kalau baik sgt...orang pijak kepala pula...huhu...

Kakak Ayu biasa..masalah komunikasi sosial..susah nak bergaul...sebab utama pemalu..tapi kat rumah berbeza...

Apa2pun teruskan belajar...



7 comments:

  1. Teruskan belajar abang dan kakak ! :)

    ReplyDelete
  2. In shaa Allah anak anak MV akan jd ank soleh solehah...MV akak nk tny haikalayu nihkembar tahun maknanya diorang lahir tahun yg sama kan...sorg awl thun sorg ujunh thun ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup kak...seoarang januari seorang lagi disember..amin semoga mereka berjaya dunia dan akhirat

      Delete