Followers

Friday, May 2, 2014

Home » , , » Anugerah Terindah

Anugerah Terindah

Assalammualaikum
seriusnya dia


nape ni mimi
amboi senyuman dia atau mama yang manis ni..mestilah dia

awat marah2 ni
Ini posing 01.05.2014..masa dalam perjalanan nak melawat datuk MV di Ling Zhi Pusat Penjagaan(Hospital area2 kepayan penampang)..so MV berposing2 dulu dengan si baby ji hyo @ waznah syamimi...

Entah kenapa tiba2 semua picture dia yang sorang2 semua muka serius...muka marah..awat ni baby....tak mo posing ker....tapi bila ngan mama mak ai senyum bukan main....yang comel pastinya lah baby syamimi...

bila tengok dia senyum lagilah lah cumil....mama tumpang cumil adik jak bulikah tue..syamimi skg ni mmg tengah gatal gusi..gigi dia nak tumbuh..lepas ni jaga2 lah abg kakak haikalayuwani....adik akan menyerang...

Skg dia tengah dalam usaha merangkak...bontot dia dah boleh angkt..tgu tangan dan badan jer..lepas ni barang2 haikalayuwani tak leh letak sembarangan noh...nnt adik terkam..hihi..semoga baby syamimi sihat selalu amin

3 comments: