Followers

Wednesday, May 14, 2014

Home » , , » Model Nasi Ayam MV

Model Nasi Ayam MV

Assalammualaikum..

Ni model makanan yang cumil

Tue dia wani...jadi model nasi ayam yang MV masak sempenan cuti wesak semalam..haikalayuwani Request nak makan nasi ayam..nak yang mama masak..so dengan bahan yang tak cukup MV masak jugalah guna resepi Family MV..iaitu resepi bapa MV..

Buat ayam stim dan berkuah kan kicap jer...dan sup sayur pahit..hihi..itu jer yang mampu sebab malas nak g beli lagi yang penting ada ayam....masak nasi guna sup rebusan ayam...yeah...puas hati anak2 makan dengan gembira...

Walaupun mama ni tak pandai masak alhamdulillah apa jer yg anak2 mama minta insyaallah pasti mama tunaikan.....

korang semua amacam boleh bukak gerai makan tak MV ni..hahaha

9 comments:

  1. kalo wani dah kasi thumbs up tu sedap la MV..
    pepon masakan ibu yang terbaek..hihi

    ReplyDelete
  2. Model comel nih...mesti sedap kan...meh pos kt akak sket mv

    ReplyDelete
  3. mv up rsepi ayam stim ni.
    sy suka la. nk nak kalau mkn di chicken rice shop (:

    ReplyDelete
  4. nmpk betul mcm ns ayam chicken rice la MV :)

    ReplyDelete