Followers

Monday, February 9, 2015

Home » , , , , » Semoga Mak Cepat Sembuh

Semoga Mak Cepat Sembuh

Assalammualaikum..
Mimi yang comel

Posing adik beradik
Setelah hampir 5 bulan tak balik kampung sebelah MV..akhirnya semalam MV dan anak2 balik sebab mak sakit...huhu rasa bersalah sangat..kekangan masa buat MV tak berkesempatan balik ke kampung...

MV dan anak2 naik bas sebab hubby kena keja smpi pukul 1,,,so jadi super duper mom lah jawabnya...syukurlah anak2 tak banyak ragam dalam bas...

Smpi jer di kampung rumah Mak...tengok mak dah makin kurus..YA ALlah teruknya jadi seorang anak..mcm anak derhaka...selalu jer call mak tapi jumaat lepas adik n kakak cakap mak sakit...

Darah tinggi..perlu banyak rehat..mungkin penat agaknya..semalam puas bercerita dengan mak..semoga mak cepat sembuh..sebab tak lama lagi Chinese New Year..kita kan mau makan besar....

Doakan kesihatan Mak MV ya..TQ...

4 comments:

  1. semoga mak diberikan kesihatan yang baik

    ReplyDelete
  2. Assakammualaikum... MV,

    semoga mak MV cepat sembuh dan sihat seperti selalu... Amin...

    mselim3

    ReplyDelete
  3. amin...
    didoakan semoag mak MV cpt smbuh..
    sama mcm mama lya pon x sihat..ada darah tinggi..tp mujurlah lya duk skali, leh jaga dia..

    ReplyDelete
  4. semoga mak MV sihat walafiat ye..

    ReplyDelete