Followers

Showing posts with label balik kampung. Show all posts
Showing posts with label balik kampung. Show all posts

Wednesday, June 1, 2016

Wordless Wednesday #Balik Kampung#

perjalanan balik kampung haritu naik bas
Assalammualaikum...

Balik Kampung haritu naik bas..sebab suami kerja..Kami x sabar mau balik jadi kami naik bas duluan...Sebab bas berhenti betul2 depan rumah..

Monday, May 30, 2016

Cuti kaamatan

Assalamualaikum

Cuti harini di Sabah sempena kaamatan...kami cuti hari ni dan esok. Kebetulan  budak2 pun cuti school.. So mv htr drg blk kampung  mv..

Cuma syamimi jer yg stay d kk.. Sebb msh full bf.. Sian  nnt nangis nda ada susu... Skg mv di kampung... Hari ni ada kenduri arwah...

balik kampung  ni makan  jer.. Sebb lma  x balik kampung... Anak2 pun happy jer.. Semalam sempat attend  majlis kawin kawan...tahniah selamat  pengantin  baru

Friday, May 27, 2016

9 tahun Sudah

Assalammualaikum..

With Kembar Tahun Mama
Cepatnya masa berlalu ..tanpa sedar my Kembar tahun sudah 9 tahun....mau meninggi sudah ..nda lama mama tengelam sudah ni...makin pintar ni kalau menjawab..bikin gerigitan kadang-kadang....
Peace Yoo
Ni masa mau hantar dorang sukan di sekolah rendah..excited mau cuti sudah dorang....lepas sukan harini cuti peristiwa..so cuti awal..esok nda sabar mau balik kampung bilang si kakak Ayu...
budak kaca mata mama
Mau makan makanan Ahmah(Mama MV)...lama sudah nda balik dia bilang..excited betul dia...sejujurnya MV pun excited sebab memang lama sdh ndak balik kampung ni 

Monday, February 9, 2015

Semoga Mak Cepat Sembuh

Assalammualaikum..
Mimi yang comel

Posing adik beradik
Setelah hampir 5 bulan tak balik kampung sebelah MV..akhirnya semalam MV dan anak2 balik sebab mak sakit...huhu rasa bersalah sangat..kekangan masa buat MV tak berkesempatan balik ke kampung...

MV dan anak2 naik bas sebab hubby kena keja smpi pukul 1,,,so jadi super duper mom lah jawabnya...syukurlah anak2 tak banyak ragam dalam bas...

Smpi jer di kampung rumah Mak...tengok mak dah makin kurus..YA ALlah teruknya jadi seorang anak..mcm anak derhaka...selalu jer call mak tapi jumaat lepas adik n kakak cakap mak sakit...

Darah tinggi..perlu banyak rehat..mungkin penat agaknya..semalam puas bercerita dengan mak..semoga mak cepat sembuh..sebab tak lama lagi Chinese New Year..kita kan mau makan besar....

Doakan kesihatan Mak MV ya..TQ...