All About Love: cuti sekolah
Showing posts with label cuti sekolah. Show all posts
Showing posts with label cuti sekolah. Show all posts

Saturday, March 18, 2017

Cuti Sekolah Bermula

7:30 AM
Cuti Sekolah Bermula
cuti sekolah bermula

Assalammualaikum....

Cuti sekolah bermula...selamat bercuti..anak-anak MV macam biasa akan balik kampung time cuti macam ni...haikalayuwani semua balik kampung kecuali syamimi..sebab dia masih taska...

Korang yang lain mesti dah rancang kan nak bercuti ke mana...MV takda rancang apa2 lagi,,,maybe cuti bulan 5 nanti baru jalan2..sebab cutinya panjang sikit 
Read More

Monday, May 30, 2016

Cuti kaamatan

8:18 AM
Cuti kaamatan

Assalamualaikum

Cuti harini di Sabah sempena kaamatan...kami cuti hari ni dan esok. Kebetulan  budak2 pun cuti school.. So mv htr drg blk kampung  mv..

Cuma syamimi jer yg stay d kk.. Sebb msh full bf.. Sian  nnt nangis nda ada susu... Skg mv di kampung... Hari ni ada kenduri arwah...

balik kampung  ni makan  jer.. Sebb lma  x balik kampung... Anak2 pun happy jer.. Semalam sempat attend  majlis kawin kawan...tahniah selamat  pengantin  baru

Read More

Friday, May 27, 2016

9 tahun Sudah

4:33 PM
9 tahun Sudah
Assalammualaikum..

With Kembar Tahun Mama
Cepatnya masa berlalu ..tanpa sedar my Kembar tahun sudah 9 tahun....mau meninggi sudah ..nda lama mama tengelam sudah ni...makin pintar ni kalau menjawab..bikin gerigitan kadang-kadang....
Peace Yoo
Ni masa mau hantar dorang sukan di sekolah rendah..excited mau cuti sudah dorang....lepas sukan harini cuti peristiwa..so cuti awal..esok nda sabar mau balik kampung bilang si kakak Ayu...
budak kaca mata mama
Mau makan makanan Ahmah(Mama MV)...lama sudah nda balik dia bilang..excited betul dia...sejujurnya MV pun excited sebab memang lama sdh ndak balik kampung ni 

Read More

Sunday, March 15, 2015

Balik kampung cuti sekolah

8:30 AM
Balik kampung cuti sekolah
Assalammualaikum...


MY HAW
Dorang dah balik ranau cuti sekolah kan..rindu kat dorang..jangan nakal..dengar cakap nenek..belajar ya ank mama
Read More

Tuesday, November 19, 2013

Mama RIndu ABang!!!

7:30 AM
Mama RIndu ABang!!!
Assalammualaikum...

abg with adik dyan

rindu pula

Mama rindu abg...walaupun mama selalu marah abg bukan sebab mama tak syang...tapi sebab mama mau abg jadi anak yang berguna....

Mama tau abg pun rindu mama kan...sebab kita kalau dekat mmg selalu berbalah tapi hakikatnya kita saling memerlukan...abg jangan nakal2 tau....

Nanti abg datang bawa kakak AYu pula pergi ranau..Mama sunyi..tinggal kakak ani jer....berat sebenarnya tapi apakan daya....cuti sekolah sudah bermula.....mama syang abang..

Lepas ni mama akan rindu kamu berdua pula...hari ni masih ada kakak Ayu lepas ni cuma ada wani di rumah....huhu...kalau bleh mama mau abg kakak ada dekat mama.....tapi!!!cuti sekolah ini merimaskan.....

**mood sedih tapi maksima...
Read More