Followers

Wednesday, February 4, 2015

Home » , » Hasil Berchurp-churp

Hasil Berchurp-churp

hasil 2 Tahun dengan churp churp
Assalammualaikum...

Tak banyak org kata tapi tetap dipanggil rezeki....alhamdulillah walau tak banyak sekurang2nya ia hasil dr usaha sendiri dan bantuan kawan2....yg tak jemu nak klik iklan yg MV share....

Ni bukan entry bermegah diri atau nak menayang...ni entry nak bagitau yg kita mmg boleh buat duit dengan churp churp ni.....sebab kadang2 org tak percaya..tapi bila MV dah join dan dapat MV dah mula percaya dan terus berjaya..

Ceh berjaya lah sangat..korang2 masih still dgn Churp churp ker???

3 comments: