Followers

Thursday, April 5, 2012

Home » Tiada Lagi Tangisan....

Tiada Lagi Tangisan....

Salam....yea esok cuti bestnye...Cuti apa?cuti sempena "Good Friday"...apa itu Good Firday???hehehe....nda pandai Ms Velentine mau cakap tp yang penting berkaitan dengan agama kristian...utk info just tanya cik google...oklah berbalik pada tajuk entry...tiada lagi tangisan...tangisan Siapa???Kenapa dia Menangis???Sebab Apa tiada lagi tangisan???Nah ambik kau banyak sdh tanda tanya,,,hehehehe

Siapa??jawapannya My Wani Syazwana....kenapa dia menangis...Baca Sini....Hari ni bila Ms Velentine hantar dia..punyalah terkejut sebab dia tak nangis sudah....mungkin dia sudah biasa dgn tempat barunya...Mr Velentine pun terkejut td....HaikalAyu"Aik adik wana tidak nangis sudah harini????"So Ms Velentine pegi keja hari ni senang lah hati sebab 5 hari sebelum ni asal hantar je nangis....tp hari ni mungkin azam baru c adik wana mungkin...hehehehe

And paling penting kalo lepas balik dr Taska....kalo Ms Velentine tanya..hari ni adik buat apa di sekolah??tau apa bos kecik ni jawab...mam(makan)...Ms Velentine tanya lagi....dia jawab..tgk atun(tgk katun)..terus dia gelak...adik2....

Pada yg follow Ms Velentine..sorry yea belum ada masa follow balik sebab ada masalah internet kat tempat Ms Velentine...tp akan follow anda semua nnt....n tq banyak sebab sudi follow blog tak seberapa ni...pada geng group follower segar akan promote blog anda bila masalah teknikal ni selesai..buat masa ni hanya dpt jenguk jak bab update by hp...

ok bye semua...

7 comments:

  1. wahh..baguslah..mungkin dah dapat kawan baru..!

    ReplyDelete
  2. best tu cuti 3 ari..mmg good la friday sok sbb cuti hehe

    ReplyDelete
  3. oooo..hihi..sudah dapat menyesuaikan diri la tu,ataupun dapat kawan sudah kali :)

    ReplyDelete
  4. atau sudah dpt pilihan hati macam miasara dlm cite cinya utk emelda tu? hehe.

    ReplyDelete