Followers

Thursday, April 5, 2012

Home » Akhirnya...tertunai juga janji

Akhirnya...tertunai juga janji

Salam semua...terima kasih pada yang sudi follow...seperti yang dijanjikan ,.,Baca Sini Ms Velentine akhirnya dapat follow siapa yg sudi follow blog tak seberapa ni....cuma ada beberapa blogger yang susah utk difollow sebab xda link blog...so...jangan kecik hati...Ms Velentine dah cuba..jadi bagilah link blog anda ok..


Oklah...bye...sok cuti...hehehe

10 comments:

  1. yg xde link tu mmg susah lah kan..

    ReplyDelete
  2. ooo..baru ada..hihii

    itulah itu,susah juga hati kalau ada follower yang kita tidak dapat jejak semual kan?takut juga dorang kecik hati kita tidak follow semula.hihi

    ReplyDelete
  3. jom la folow blog deno... hehe

    ReplyDelete
  4. xpe..slow kita jejak mereka2 yg xde link tu =p

    ReplyDelete
  5. Saya link, suatu masa saya letak satu tempat special GFS..setakat ni list name ja. kena sabar ya..
    Pesona..dah 3 hari x ganjak follower..)

    ReplyDelete
  6. mmg sush nk jejak yang tak ada link ni..

    ReplyDelete
  7. salam kenal, da follow da sini..tweet :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalammualaikum dear :) jangan lupa baca entri mama yang ini ya... :) mesti kamu suka :)senyuman ini pasti berbalas nanti :) ngeee...


      http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/04/suprise-eh.html

      Delete
  8. dear napa kecik betul tu header kamu ?ni mesti tidak klik gambar ni,

    kalau mau copy klik gambar dulu,tunggu gambar tu membesar sepenuhnya ok,baru copy.baru dapat size sebenar :)

    ReplyDelete
  9. hehehe...itulah 2 excited bah...

    ReplyDelete