Followers

Thursday, April 19, 2012

Home » 7 Tahun Bersama Dan Orang Anak...Baru mau Tunang??

7 Tahun Bersama Dan Orang Anak...Baru mau Tunang??

Salam semua...menyelam sambil minum air lagi...hahaha...layan je Ms Velentine ni..sebab penat dah call jabatan sana sini...So mau rest2 dlu...Nah berbalik kita ngan tajuk entri di atas,....rasanya ramai yg ble tangkap apa Ms Velentine mau gosip2(manja2 je & lebih2 nnt dosa)....

Dapat dak???ni pasal artis terkenal luar negara..ala...Mr & Mrs Smith 2..sape lagi kalo bukan brad pitt ngan angeline jolie yg bibir seksi 2....mati2 ingat depa dah married..rupa2nya baru mau bertunang setelah 7 tahun bersama,,,dan selepas mempunyai 6 orang anak(3 anak sendiri & 3 anak angkat angeline).....kesian kat anak2 dorang kan2..hehehe....

Bah cukup...itu jak..tutup ceta....buka ceta lain...penat men"call sana sini..tp heran baru 4.30 tp panggilan ke jabatan banyak tidak diangkat....takkan balik sdh..kalo iya pun angkat  lah....mana tau penting...nnt bila pengarah kamu tiada tempat duduk nah baru mau mengamuk..hish2x....Pasal ni lah org ckp penjawat awam ni makan gaji buta padahal bukan semua....apa komen korang???

Oklah mau sambung call balik...bye.....

8 comments:

  1. kalau di pantai timur, hari khamis pejabat awam tutup awal dari bese. kalau tak silap lah. ;)

    ReplyDelete
  2. saya penah merasa bekerja di satu jabatan kerajaan..mmg kalo dorg sibuk,ndak dilayan tu telipun..last2 saya juga yg angkt sbb sya cuma pekerja kontrak saja..hhuhu..

    ReplyDelete
  3. Seandainya kita mampu memberitahu hukumNya, dan seandainya dia mudah menerima ..pasti ada keampunan yang maha kuasa. Sayang hanya mempu menggelengkan kepala.

    ReplyDelete
  4. ye kalau pantai timur gomen tutup 3.30ptg. biasa jgk alami benda ni kalau deal ngn jabatan kerajaan. main pass2 line, end up line putus camtu jek. :)

    ReplyDelete
  5. waahh..kalau kat sana pnajabt tutup awal ye..bestlah.. :)

    ReplyDelete
  6. cam best je keje kerajaan..huhu~~ :p

    ReplyDelete
  7. penjawat awam mkn gaji buta?? hurm, mmg ada tp x sume...comtohnya deqla ni...huhu.. tension keje taw..sbb keje org lain pun kena buat..keje sndri da tentu2 la settle on time...tp mmg ada penjawat yg wat keje smbil lewa...

    pssstt... biarlah retis tu..nama pun kafir kan...deqla pun ingtkan dorg da kawen...hihihi...

    ReplyDelete