Followers

Tuesday, April 3, 2012

Home » Saya mmg ketinggalan zaman..

Saya mmg ketinggalan zaman..

Salam pg selasa,update dr kampus Intan Sabah..harini Ms Velentine attend "Seminar QES: Pelaksanaan 5S dalam perkhidmatan awam."Alhamdulillah dan syukur sbb dberi peluang utk menambah ilmu didada..5S ni bkn sahaja mencantikkn ofis tp meningktkn kt pny produktiviti keja.Apa pendapat korang pasal 5S.?Ok berbalik  pd tjuk entri kt..sebut jak Secret Recipe,starbucks,dan sewaktu dgnnya,,Terus terang Ms Velentine x pena msuk tmpt mcm 2.yg pena pg pn KFC,PIZZA HUT,MCD,dan MARRYBROWN..jd isunya adalah hamba Allah ni ckp kt kena masuk tmpt yg mcm Ms Velentine sebut td walaupn kt x minat..ya mmg sya x minat tp bkn bermakna xda duit..tp cra hamba Allah ni bg pndpt dia mcmlh Ms velentine x da duit mau masuk sana..ya sya ketinggln zmn..Apa pendpat korang?

9 comments:

  1. menagada2 la yg becakap tuh..mau d lempang bekali2..sya nda penah masuk marrybrown..

    Ehh..ada sesetengan yg msuk tpt2 exclusive tu,jes menunjuk yg dia tu beduit sajorkk..huhu.. padahal..kopakk..

    ReplyDelete
  2. X smestinya x masuk ketinggalan zaman. Ikut kita la kan nak msuk ke x...

    Dia takda hak nak sound mcmtu..

    ReplyDelete
  3. kan.. tu tandanya nk show off je. suka hati la kita nk masuk ke tak nak. tak suka org yg suka sibuk2 pasal org ni..

    ReplyDelete
  4. dya pernah masuk starbuck pastu keluar balik..tak beli papepun..haha..

    ReplyDelete
  5. bg hany nak pergi tempat2 mcm tu pun perlulah kena dgn kita kan, dr segi kehalalan, selera kita kan. jgn org masuk..eh aku kena masuk jugak ni...tak boleh la mcm tu kan.yg pasti tepuk dada tanya selera, biarlah org nak kata apa pun kan

    ReplyDelete
  6. cik nur pun xpernah msuk secret resepi...
    huhuhu..
    tapi xbmkna ketinggalan..
    pedulikan lah kata org...

    ReplyDelete
  7. poyo giler kak......
    rasa nk lempang........
    die xtau ke susu ni org kaya....tapi selera kampong bukan western...bkn xde duit nk msok tapi sebab xminat......
    eeee kaki baru tau....

    ReplyDelete
  8. hihihi,lucu pulak aku dengan entri ko ni daling.hihi.aku lucu bukan apa,lucu membayangkan pendapat orang2 seperti itu.hihi.


    itukan just restoran biasa,apa yang wajib sangat nak kena masuk pulak kan?terpulang dengan citarasa sendiri la kan?hihi..haish..

    kalau tidak masuk berdosa lain cerita lah..hihi

    ReplyDelete
  9. hihi. nak gelak mcm puan arina jugak. hee. tak rugi pun kalau tak masuk kedai itu. ;)

    ReplyDelete