Followers

Wednesday, April 18, 2012

Home » Sambil Menyelam Minum Air...

Sambil Menyelam Minum Air...

Salam semua...jeng jeng....amacam best tak tajuk entri ni..Sambil menyelam minum air.....ada sesiapa yang dapat tangkap maksud yang Ms Velentine cuba sampaikan????Ada ke???jom baca sini....siapa yang dah baca mesti faham apa yg Ms Velentine maksudkan..hehehehe

Spertimana pengakuan yang Ms Velentine buat dalam entri lepas,,,kan3x,,ingat tak yg Ms Velentine hanya online kat ofis...So hari ni mungkin rezeki di sebalik kerja yang diberi....Hari ni Ms Velentine diberi tugas untuk bantu PRO(pegawai perhubungan awam ok bukan tut...)...nak tau keja apa...buat follow up untuk Mnggu Saham Amanah Malaysia 2012...

So dr pagi tadi Ms Velentine asyik menekan nombor telefon dan menggunakan ayat ni..."hello selamat petang..saya Suzyanna dr (*nama jabatan)...bole bercakap dgn PA pengarah..ini berhubungan dengan jemputan bla2..."nah bayangkan ok...Bukan sekali tp berpuluh kali....tp suara mmg nak merdu gila lah...hahahaha..

ada yang tanya Ms Velentine keja library mana...buat pengetahuan Ms Velentine keja d library pejabat Setiausaha persekutuan sabah...jom ramai2 datang..hehehe...

oklah mau sambung call lagi ni...hanya sempat ambil kesempatan untuk online jak nda sempat mau BW..ok bye,,,,

16 comments:

  1. ooo hihihi..takpe dear..buat kerja pelan2..teruskan..hihi

    ReplyDelete
  2. hahaha.. sama la ngan deqla... smbil2 wat keje kat opis tu hapdate blog...tp apapun, keje kat opis haruslah diutamakan dlu.. huhu

    ReplyDelete
  3. sempat lagi tu.... wah.. wah... hari tukar jawatan ye... dah jd miss telefonis lak... ce telefon sini nak gak dgr sore yg merdu tu.. hehehe

    ReplyDelete
  4. sabah...? jauhnyerr..!
    lambat lagilah nak sampai..huhuh

    ReplyDelete
  5. ohh..tau sdh..bah..nnti saya singgah sana ahh cari ms valentine..(^_^)

    ReplyDelete
  6. terkejut! woi! org2 Sabah, kita dlm group segar follower. Adui..tak sangka ramai member blog dari Sabah ni. Teruskan kerja ya..jangan lupa merdukan suara lagi dengan amalan meminum madu dan air limau ya..baca selawat dulu lah dek.

    ReplyDelete
  7. jenuh jugak tu nak abis kan follow up. hee. aja aja fighting !

    ReplyDelete
  8. wahh xpenat ke bercakap? hehe.. ntah bila la nak sampai sabah. apepun keja elok2. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom ke sabah... insyaAllah raya rahun ni deqla kat sana...hubby asal sabah...hihi :)

      Delete