Followers

Sunday, April 1, 2012

Home » Jalius Jaibin..PK3.

Jalius Jaibin..PK3.

Baru lepas hbs tgk pilih kasih 3..ehm dan mcm 2 minggu lepas jg.Jalius Jaibin still antra 3 org yg dpt undi terendah..kesian kan walaupn persembhnnya baik..tp minggu ni dia terselamat..apa nsib dia next week,kesian dia kurang dpt undian mgkn sbb dia nda hensem kali..diskriminasi betullah.apa2pn wish dia bejaya dlm pilih kasih..Ms Velentine nak minta maaf pada ahli group follower segar yg blm masuk dlm list..sebab Ms Velentine online kat hp je..nt kalo ada kesempatan akan update ahli dlm group ok.sorry yea..ok lh nk tido sok keja.bye.salam

4 comments:

  1. deqla jrg sgt2 tgk pilih kasih...so xtaw sgt pun psl sape yg tersingkir ni.. huhu

    ReplyDelete
  2. sweety xpenah tgk pilih kasih..sebab sebok berkasih-kasihan..ahahaha..

    ReplyDelete
  3. dya tengok smlm..sian kat jalius..asyik 3 terahkhir je.. 3 kali terselamat..

    ReplyDelete