Followers

Sunday, August 23, 2015

Home » , » Sambutan Birthday Wani At Home

Sambutan Birthday Wani At Home

Assalammualaikum

belanja satu gambar jer
hari tu entry sambutan wani kat sekolah..hari ni sambutan birthday wani kat rumah pulak ..sebenarnya taknak buat kat rumah tapi kakak abang dah biasa kalau adik birthday kat sekolah kat rumah pun nak celebrate lagi...

Katanya nak makan kek hari jadi adik...so mmg dah biasa kalau sambut birthday 2 kali..satu kat  rumah satu kat sekolah..tapi kek main beli kat kedai jer,....sebab kalau nak tempah mahal...orang skg terima tempahan untuk 2 kg sebiji...

Menu malam tu pun simple jer...bihun goreng,,ayam n sosej goreng with mayonis n chese,sirap bandung n limau...puas hati walaupun simple..anak2 makan dengan happy..siap bertambah2..sedap katanya....

yang birthday happy...yang tak birthday pun happy..alhamdulillah...

4 comments:

  1. Selamat hari lahir untuk adik ya...

    ReplyDelete
  2. Tahniah masih terus giat di laman maya..

    ReplyDelete
  3. happy birthday wani, auntie harap wanie jadi anak yg solehah ok =)

    ReplyDelete
  4. Semoga menjadi anak yg solehah ye wani..

    ReplyDelete