All About Love: sambutan hari jadi yang simple
Showing posts with label sambutan hari jadi yang simple. Show all posts
Showing posts with label sambutan hari jadi yang simple. Show all posts

Sunday, August 23, 2015

Sambutan Birthday Wani At Home

7:30 AM
Sambutan Birthday Wani At Home
Assalammualaikum

belanja satu gambar jer
hari tu entry sambutan wani kat sekolah..hari ni sambutan birthday wani kat rumah pulak ..sebenarnya taknak buat kat rumah tapi kakak abang dah biasa kalau adik birthday kat sekolah kat rumah pun nak celebrate lagi...

Katanya nak makan kek hari jadi adik...so mmg dah biasa kalau sambut birthday 2 kali..satu kat  rumah satu kat sekolah..tapi kek main beli kat kedai jer,....sebab kalau nak tempah mahal...orang skg terima tempahan untuk 2 kg sebiji...

Menu malam tu pun simple jer...bihun goreng,,ayam n sosej goreng with mayonis n chese,sirap bandung n limau...puas hati walaupun simple..anak2 makan dengan happy..siap bertambah2..sedap katanya....

yang birthday happy...yang tak birthday pun happy..alhamdulillah...
Read More