Followers

Friday, August 21, 2015

Home » , » Sambutan birthday wani At Tadika Kemas KPKPS

Sambutan birthday wani At Tadika Kemas KPKPS

Assalammualaikum...

happy birthday wani
Alhamdulillah 19.08.2015 wani turn 5 years old...dipermudahkan juga buat sambutan hari jadi kat sekolah..walau tak semeriah mana...yang penting anak dan kawan2 dia gembira...terima kasih buat cikgu2 dan PPM yang banyak membantu
posing birthday girl
terima kasih juga buat hadiah nya cikgu sarah..u r the best teacher...walaupun garang tapi sweet gitu....mula2 ingat nak buat suprise tapi kesian pulak tengok wani yang asyik tanya.."mama itu kek siapa???"
tq cikgu sarah for present
so terpaksalah bagitau yang itu kek dia untuk birthday di sekolah....kesian kan...buat muka sedih..bilangnya esok wani hari jadi..napa kek itu baby yang punya..hahaha
simple kek for wani n friend
decoration n slide tue cikgu dia yang buat....untung dapat cikgu macam ni...hihi..mama dia sedia kek..n jajan jer untuk bagi kawan2...

abah yang beli kek ni

semangat dia susun lilin

u turn 5 now

keep on smile

with gugurl
selesai sudah...next year kalau MV panjang umur..sambutan birthday wani akan di buat lagi..sebab gambar MV bersama wani..n cikgu2 terdelete masa cikgu sarah nak send ke wasap.....
macam2 gaya

kali ni with boy pula

diapit kawan2
so nampaknya next year ada sesi ulangan bergambar lah jawabnya..hahaha
sweet jak

see sampai ada yang tak pandang kamera

1 comment: