Followers

Saturday, September 20, 2014

Home » , » Apa Saja UntukMu

Apa Saja UntukMu

Assalammualaikum...

Buku ABC untuk wani
Wani dah pandai request sesuatu dari mama..tapi yang penting apa yang di RQ itu sesuatu yang baik untuk dia...dia minta mama belikan buku untuk dia belajar...ni semua sebab dia cemburu tengok kakak dan abg belajar...

Wani ni bab menwarna pandai betul...hihi...sambung titik huruf pun dia suka..cuma beli kena buat tanpa titik tue kadang2 dia minta MV tolong pegang tangan dia...iyalah baru umur 4 tahun kn..

Kelmarin MV belikan lagi buku untuk dia..buku 1,2,3...nak dia beljar huruf juga...tahun depan dia nak masuk tadika dah..so kena bagi dia pengenalan dari sekarang..supaya tak terkejut nnt...

dan MV belikan dia beg galas ELsa frozen..ingat nak beli masa gaji..tapi kesian pulak bila tengok dia berdiri kat depan gerai tue...Masa tue MV janji beli next week..tapi masa buat kutipan bazar...peniaga tu bagi kurang harga MV ambillah untuk wani...kebetulan ada duit claim masuk.....

Happy wani dapat beg elsa and buku...next week kena belikan kakak dan abang juga nnt mengomel pula MY kembar tahun tue....apa2pun...rajin2 belajar yea anak2 mama

8 comments:

  1. Salam MV sihat? Wah seronkknya wani...dpt mcm mcm...hihi..blaja rajin rajin ya

    ReplyDelete
  2. asalam..demi cinta terhadap anak ,..kita tunaikan, beri yg terbaik kan..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum kak. Akak di tag utk join liebster award. Kalau ade masa sudi2 la join ea. Tiada paksaan. Sekadar memeriahkan dunia blogger jer. :-)
    http://angguk2.blogspot.com/2014/09/liebster-awards.html

    ReplyDelete
  4. Belikan apa saja untuk anak asalkan dia nak belajar

    http://acikwatie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. waa..bgus wani..moga wani terus rajin ye bila dpt buku ni

    ReplyDelete
  6. bagus jugak dia minta benda yang berguna kan.. untuk pembelajaran dia jugak tu :)

    ReplyDelete