All About Love: buku untuk pembelajaran anak
Showing posts with label buku untuk pembelajaran anak. Show all posts
Showing posts with label buku untuk pembelajaran anak. Show all posts

Saturday, September 20, 2014

Apa Saja UntukMu

8:00 AM
Apa Saja UntukMu
Assalammualaikum...

Buku ABC untuk wani
Wani dah pandai request sesuatu dari mama..tapi yang penting apa yang di RQ itu sesuatu yang baik untuk dia...dia minta mama belikan buku untuk dia belajar...ni semua sebab dia cemburu tengok kakak dan abg belajar...

Wani ni bab menwarna pandai betul...hihi...sambung titik huruf pun dia suka..cuma beli kena buat tanpa titik tue kadang2 dia minta MV tolong pegang tangan dia...iyalah baru umur 4 tahun kn..

Kelmarin MV belikan lagi buku untuk dia..buku 1,2,3...nak dia beljar huruf juga...tahun depan dia nak masuk tadika dah..so kena bagi dia pengenalan dari sekarang..supaya tak terkejut nnt...

dan MV belikan dia beg galas ELsa frozen..ingat nak beli masa gaji..tapi kesian pulak bila tengok dia berdiri kat depan gerai tue...Masa tue MV janji beli next week..tapi masa buat kutipan bazar...peniaga tu bagi kurang harga MV ambillah untuk wani...kebetulan ada duit claim masuk.....

Happy wani dapat beg elsa and buku...next week kena belikan kakak dan abang juga nnt mengomel pula MY kembar tahun tue....apa2pun...rajin2 belajar yea anak2 mama
Read More