Followers

Thursday, September 18, 2014

Home » » Keputusan Penuh Malaysia Vs Loas Bola Sepak SUkan Asia 17 September 2014

Keputusan Penuh Malaysia Vs Loas Bola Sepak SUkan Asia 17 September 2014

Assalammualaikum....

Peluang untuk pasukan Harimau Muda A kembali cerah...setelah kalah 3-0 kepada Korea Selatan dalam perlawanan pertama Kumpulan A....Perlawanan semalam adalah misi hidup dan mati buat Harimau Muda....

Dengan kemenangan 4-0 semalam ke atas Laos...peluang masih ada buat Harimau Muda A..yang sekarang mengumpul 3 mata dan berada di tempat ke 3 kumpulan A...

Jaringan pembukaan semalam dijaringkan oleh Aidil Zafuan pada minit ke 12....namun 3 lagi gol hanya terhasil pada separuh masa kedua iaitu minit 76(Nor Farhan) 78' (Mohd Fandi Othman) 82'(ferris danial)

So Malaysia akan bertemu Arab Saudi pada 21.09.2014 ni...Harap Malaysia menang untuk melayakkan diri ke pusingan seterusnya...Chayok3

3 comments:

  1. tak tengok pun bola hari tu huhu

    jemput join GA ni kalau sudi hee :D thanks
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html

    ReplyDelete
  2. peminat bola rupanyer....saya selalu tgk gitu2 jer....kalau husband layan bola saya pun layan jgk la...

    ReplyDelete