Followers

Tuesday, September 23, 2014

Home » » Excited Sungguh

Excited Sungguh

Assalammualaikum...

suka dapat main stereng keta

yeah saya sdh pandai diri mama...hihi
Cerita semalam..bawa syamimi pergi klinik...sebelum tue singgah bank jap hubby ada urusan....kakak wani masa ni tidur kat seeat belakang...syamimi pula excited ain lampu sidnal n wiper...huhu...

Bila Mv bagi dia diri jauh dari stereng dia excited sebab dia ingat dia dah boleh berdiri tanpa bantuan..hihi..tengoklah muka syamimi tue....berat semalam masa check up 7.7 kg jer...panjang 75 cm....gigi belum ada lagi...lambat pula mimi ni nak tumbuh gigi...

Kalau orang jumpa syamimi ni..depa cakap mcm anak korea..hoho..sebab tue kakak abg panggil dia ji hyo...muka dia agak2 ikut muka sape erk???mata dia mmg sepet dari yg lain...rambut pun tak lebat....

Hari ni jangan nakal2 dekat taska ya syang mama

7 comments:

  1. hehe,..
    comel..
    tgk muka dia tu, mmg eksited..

    ReplyDelete
  2. amboi seronoknya dia.. hihihi.. memang comel la MV.. Ros tengok macam ikut MV sebab MV pun ala ala korea. eh yeke?.. hihihi.. terpuji lebih lebih pula... kiki

    ReplyDelete
  3. kids kan, bila excited nampak sangat reaksi mereka ^_^

    ReplyDelete
  4. comel sangat.. bambam..rase nak ggit je pipi die.. haha

    ReplyDelete
  5. amboi dapat gelak dia hehee :) comel ank kak MV :)

    ReplyDelete
  6. amboi seronoknya dia.. geram tengok :)

    ReplyDelete