Followers

Monday, February 20, 2012

Home » Ops!!!Saya bukan anak dara ok>>>Saya dah ada 3 org anak

Ops!!!Saya bukan anak dara ok>>>Saya dah ada 3 org anak

Salam...td masa lunch dekat cafe tempat Ms Velentine keja adalah sepasang suami isteri ni duduk meja yg sama ngan Ms Velentine...Tak kenal pun tp dah xda tempat kosong so bagi jelah depa duduk...

Disebabkan mulut Ms Velentine yg agak  mesra so berboraklah ngan depa....ceta pasal bayaran hospital Rm980 sebab xda sijil nikah(*depa ni kawen kampung lagipun depa ada pasport je)...agak2 kesian jugalah sebab dh 2 kali depa byr jumlah yg sama...so Ms Velentine Pun suru lah depa cuba p Majlis Ugama Islam Sabah bawa surat akaun kawen kampung spy dpt daftar...(*niat cuma nak tolong je...biarpun depa bukan org Malaysia)

Ang yg paling penting anak dorang sgt2 comel smpi teringat pula Ngan MyHaikalAyuWana....hehehehe...ops...mcm melalut pula kan...ok teruskan ceta..Ms Velentine dh siap makan so nak masuk ofis,,,tp sebelum tue sempat cuit2 bby...nak tau apa suami isteri nak Ms Velentine?????

Dorang tanya....Ms Velentine dah ada tunang ke belum?????Ms Velentine blur seketika tp tak lama n terus je jawab...sa sudah kawen..anak sa 3 sdh.....dan dorang ble jwab mcm ni"ah!!!betulkah????mcm perawan*slang indon* masih...Ms Velentine senyum je n terus beredar...

Ops...Ms Velentine buat entri ni bukan ni bangga diri..tp ada rasa binggung skit???adakah Ms Velentine ni nampak muda Sgt(*bah jan kamu muntah ok....ms velentine pun geli tekak baca ayat ni)..hehehe..

ok bye....ngada2 je entri..org Sabah bilang..Bikin Panas...

6 comments:

  1. ntahla ye..awk nampak muda kot..umur brp sebenarnya? hehe~~

    ReplyDelete
  2. yana....umur nak masuk 27 tahun dh

    ReplyDelete
  3. puiihhhhhh~~~~~~!!!!!!!!
    mula la tu..hiihihihiihih

    ReplyDelete
  4. eleh sue igt ko sorng jew ke...kakzana pon gak tau (perasan lbh)ank2 sbnrnya yg membuatkn kita muda huhuhuu...

    ReplyDelete
  5. kak zana..mmg x dpt den nk nafikn yg kak zana mci npk muda.hehe.cun lg

    ReplyDelete