Followers

Wednesday, February 1, 2012

Home » Aku,Library, Buku &................

Aku,Library, Buku &................

Salam semua.....ntah nape malas ni melanda pulak tiba2..dan amat payah mau ditolak pula kemalasan hari ni...so apa kata kamu baca cerita pasal Ms Velentine..Library n buku...


Buat pengetahuan semua Ms Velentine ni keja biasa2 je...org bawah2 je..Pembantu Perpustakaan...tempat keja of course lah Library @ dlm melayu( perpustakaaan)....so keja Ms Velentine ni semuanye berkait rapat ngan buku....


daftar buku..katalog buku..susun buku..buat proses peminjaman buku...tp keja ni best..bab kat library ni mcm2 benda ble Ms Velentine jumpa....buku2 jan ckp lah mmg byk..tgk rajin x rajin je nak baca...hehehehe...majalah paling best..x yah kuar duit beli..baca je kat library..uat mcm majalah sendiri.wakakaka...hehehehe....


kadang2 d library ni mcm2 ragam org ble kita jumpa...ada yg dtg betul2 mau baca buku...tp ada juga yg dtg just mau baca news..i2 xpelah..tp yg x ble tahan bila ada yg dtg library utk tido..punya lah...kalo sorang xpe ni ngan anak2 nye sekali...ini mmg pengalaman Ms Velentine semenjak pindah d i library skg..


Kalo d matrik dlu...yg masuk library student..ngan pensyarah....tiap2 hari penuh....jarang nampak kosong..buku mau susun pun ble tahan..tiap2 hari bertroli2 mau d susun..i2 blm cmpr yg d book dropkan...mana ot tiap2 mlm..hari sabtu pun keja....skg org yg masuk library d sini ble di kira....ot tiada sdh...


tp walau d mana pun Ms Velentine berada selagi Pembantu Perpustakaan jwatan yg disandang so hidup Ms Velentine sentiasa Library dan buku yg menemani....n syukur kerana diberi rezeki kerja ni..bye


2 comments: