All About Love

Monday, June 17, 2013

Tegar-aku Yang dulu

8:07 AM
Tegar-aku Yang dulu
Assalammualaikum...


Lagu Aku Yang dulu dari budak yang namanya Tegar..Budak dari seberang negara jiran kita iaitu Indonesia...My HaikalAyuwani sangat suka lagu ni....

AKu yang dulu bukannya yang sekarang 
Dulu ditendang skg ku di sayang
dulu dulu dulu ku menderita sekarang aku bahagia....


Itu antara liriknya...kalau hayati betul2 boleh menitis air mata...bagi anak2 dengar pasti dorang suka..Mv tau lagu ni dari kakak MV
Read More

Friday, June 14, 2013

Raihan-Puji-Pujian

9:37 AM
Raihan-Puji-Pujian
Assalammualaikum...


Ingat lagi dengan lagu nasyid Raihan????MV membesar dengan lagu2 Raihan...Iman Mutiara...dan lagu yang ni iaitu Puji-pujian paling MV hafal sampai sekarang...dan semalam MV dodoikan wani dengan lagu ni....

Wani suka dengar MV nyanyi lagu Raihan ni...siap suruh MV nyanyi bukan sekali tapi berkali-kali..apa2 jelah wani yang penting wani suka lagu yang mama nyanyi....

Dan MV tujukan lagu ni buat semua kawan2 blogger..salam jumaat

Read More

Thursday, June 13, 2013

Lagi Cpuv.

4:30 PM
Lagi Cpuv.
Assalammualaikum
ada 5 BE sudah
Alhamdulillah.hari ni dapat 1 lagi cpuv dari mr nuffnang..,menjadikan 5 Be berlegar2 d blog MV..


**updated tadi tak letak gambar..hehe..sorry hari ni tak sempat BW sebab tadi g Klinik check kandungan...petang masuk ofis jer terus buat keja..try BW esok k...Alhamdulillah kandungan sihat..cuma Mamanya jer turun berat badan...turun 2 kg..nasib baik nurse tak marah...sebab HB tak rendah 13.1...
posted from Bloggeroid



Read More

Wednesday, June 12, 2013

Hadiah

4:00 PM
Hadiah
Assalammualaikum...

Tq Jaakechik 

Tq kak Fieda
Dua hadiah yang MV dapat bulan ni...datu dr Jaa kechik satu lagi dari Kak Fieda...MV suka dua2 hadiah ni..

Brooch yang kak fieda bagi tue ada Huruf MV...hehehe..suka lah dengan brooch ni...key chain dari jaa pastinya menjadi pilihan anak2 MV...tq ,,,

**akan cuba singgah blog mana yang mampu..

Tabung HAW
Read More

Satu Lagi CpuV

2:39 PM
Satu Lagi CpuV
Assalammualaikum

Satu lagi CPUV dari Nuffnang
Alhamdulillah..lagi satu CPUV dari Nuffnang untuk Blog MV yang Tak seberapa ni...tak sangka baik hati pula Nuffnang bulan ni...(**time tak aktif ni lah BE sampai 4 sekali menjelma..sabo jelah..hahaha)

Apa2pun...pada yang singgah blog ni sudi2 lah jentik2 salah satu CPuV ni...dan CPUV ke-4 bulan JUn ni adalah Mitsubishi Mirage...Terima kasih Nuffnang..

Tabung HAW
Read More

Rezeki

8:10 AM
Rezeki

Assalammualaikum...


Tq Nuffnang
Alhamdulillah..rezeki buat anak2 MV..Nuffnang bagi 3 CPUV buat Blog MV..setelah 2 blan takde Be yang diberi...

KakoaTalk,Transtitions optical dan Inti Cycle 3 degree...semoga Be ini kekal lama berlegar dalam blog...dan mungkin earningnya tak semasyuk dulu sebab dah kurang BW..tapi terima kasih buat kamu yang sudi menyokong blog ni..

MV baru naik keja hari ni..sebab 2 hari kena gastrik yang teruk...memang sakit....doakan MV baik-baik saja yang semua..Buat GSF..MV rindu kamu semua
Read More

Monday, June 3, 2013

Masih Lagi!!

10:43 AM
Masih Lagi!!
Assalammualaikum...

Agak lama membiarkan blog ni bersawang....Maaf sekiranya membuatkan ada yang terasa kehilangan...Kak CIM...kesihatan tak berapa mengizinkan untuk berblog...Lagipun minggu lepas seminggu tak kerja..kena drip lagi..sebab kurang air dalam badan..

Sebenarnya ikutkan hati mmg tak larat nak keja tapi memandangkan bulan lepas punya punch card dah banyak cuti sakit..gagahkan juga diri ke ofis walaupun asyik ke tandas untuk muntah....doakan semoga MV dapat melalui dugaan ini...

MV kalau pregnant memang morning sickness teruk sangat....sorry buat kamu semua kalau MV tak jenguk blog kamu...
Read More