Followers

Monday, June 17, 2013

Home » , , , , , » Tegar-aku Yang dulu

Tegar-aku Yang dulu

Assalammualaikum...


Lagu Aku Yang dulu dari budak yang namanya Tegar..Budak dari seberang negara jiran kita iaitu Indonesia...My HaikalAyuwani sangat suka lagu ni....

AKu yang dulu bukannya yang sekarang 
Dulu ditendang skg ku di sayang
dulu dulu dulu ku menderita sekarang aku bahagia....


Itu antara liriknya...kalau hayati betul2 boleh menitis air mata...bagi anak2 dengar pasti dorang suka..Mv tau lagu ni dari kakak MV

7 comments:

Deqla Manjew said...

x penah lak dgr.. memula ingatkan MV nk citer psl diri MV yg dulunya tegar berblog.. hihi..

Deq's Qienz said...

xprnh dgar lg lagu ni..japg dq dengar..akak dah sihat ke??

Arina Shamsul said...

mau layan lagu ni kejap..hehhe.

Cik Nur™ said...

dah jadi artis terkenal dah tegar ni..

Kesuma Angsana said...

yang ini memang best lagunyer !

Rosmiza Ali said...

Dah jadi artis budak laki yang kecik tu.. Mieza pernah tengok video dia nyanyi lagu ni masa sebelum jadi artis.. Kecik lagi masa tu.. Skang suara dah pecah dah.. Memang best lagu ni.. Kalau dkihayati betul2 sedih sangat..

Rosmiza Ali said...

MITSUBISHI MIRAGE + LANEIGE! ;)