All About Love: upin ipin
Showing posts with label upin ipin. Show all posts
Showing posts with label upin ipin. Show all posts

Thursday, October 3, 2013

Kak Ros Versi Alam Nyata

10:10 AM
Kak Ros Versi Alam Nyata
Assalammualaikum..

Pinjam Google
Kenal tak dengan Kak Ros??alah kakak kepada upin ipin....Kak Ros ni garang macam mak tiri walaupun orangnya lembut dan manis...Sampai upin & ipin sangat takutkan kak Ros...

Nak tau kenapa tiba2 MV update pasal kak Ros ni??sebab HaikalAyu cakap "Mama ni macam kak ros...garang...."

Bukan sekali dengar tapi berkali-kali dengar...tiap kali dorang tengok Upin Ipin...mesti doarang cakap kak macam siapa???Macam mamalah...garang....

Hahaha..tapi kan pelik garang2 Mama ni dorang nda takut pun..sampai berani cakap Mama ni macam kak ros..hehehehe....

Pintar kadang2 dorang ni..yes bila tengok kak Ros tue ada sikit2 ...tapi garang2 MV ni taklah sampai tahap mendera anak..huhu..tak sampai hati tau...anak tue anugerah...amanah kita...Jagalah kebajikan anak2 kita...walau sibuk macam mana pun jangan lupa anak2 di rumah....





Read More

Wednesday, September 11, 2013

Wordless Wednesday#Wani & Upin Ipin#

12:30 PM
Wordless Wednesday#Wani & Upin Ipin#
Assalammualaikum...

Posing mulut muncung


senyuman yang mains dari MY wani
alolo..kenapa kamu comel sangat sayang
**Bergaya dengan baju turun temurun dari Abg Haikal,pas tue Kakak AYu..dan Sekarang jadi milik Wani..hehe...TAk sangka sekejap dah 3 tahun...dari 3.1 kg sekarang dah 16 kg....tak lama lagi nak jadi kakak




Read More

Thursday, March 28, 2013

Wani & Upin Ipin

8:30 PM
Wani & Upin Ipin
Assalammualaikum..

Upin ipin saper yang tak kenal..apatah lagi kanak2..memang febret kartun dorang..bukan macam kita dulu..Power ranger...Sailor moon..pokemon..dragon ball...Budak2 sekarang lebih pada Upin ipin,Boboi boy,Bola Kampung..

Oklah animasi Malaysia..banyak juga skg ni..tapi My wani lagi tertarik dengan Upin IPin...kadang2 sambil dia layan upin ipin sambil dia ikut apa yang dirang buat"selamat pagi cikgu"...

Kalau MY HaikalAyu pula mmg lucu..abg haikal gelar MV kak rose sebab kak rose garang macam MV.."Kakak Kak rose datang.."hahahaha...lepas dorang ketawa...aik mama ni cantik mcm kak rose ker??(*perasan pulak)

Anak2,anak saudara,adik,sepupu @ sewaktu dengannya suka tak Upin ipin??ker korang yang suka upin ipin...MV tak le Bezakan upin ipin..kalau dia tak pakai baju yang ada huruf I / U...tapi My haikalayuwani dapat bezakan...

Korang dapat bezakan tak???Jom layan gambar wani...

tengah layan upin ipin

kusyuk sampai nda sedar lagi mama ambil gambar

sekali sedarlah sudah
Tabung HAW




Read More

Wednesday, February 13, 2013

Hantu Durian.

10:23 AM
Hantu Durian.
Assalammualaikum..

Ingat lagi cerita upin ipin pasal Hantu durian...Dan juga hantu karipap oleh Jagau & cik ai..ni adalah cerita hantu durian kat umah MV...hehehehe....hantu durian lah sangat..hahahah..

Sebenarnya MV pun tak tahu sejak bila dia mula sukakan durian...sebab yg MV ingat dulu MV bagi dia makan dia x mau...Tapi sejak akhir2 ni..bila dia nampak gerai buah..terus dia cakap"mama durian...Sedap"...

Dia??siapa kah DIa???Kamu tau kah??adakah tekaan kamu tepat...DIa yag MV maksdukan adalah...Jeng Jeng Jeng..


<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<

Tarra nilah dia Si Hantu Durian(**Peminat durian)
Mama ni ambil juga gambar ani mau makan durian..(**malu bah)


Alamak melekat di tangan ..mcm mana n(**sambil fikir apa mau buat)

ehm jilat jak lah jari(**opps adik tue tangan kiri lah...)

Maaf atas keseksian gambar dia atas...So ada sesiapa yg geng sama WAni...SUka durian...Dan wani juga suka Pisang....auntie2 & uncle2 ada yg suka dua jenis buah2an ni...

Read More

Tuesday, February 12, 2013

Yana Shamsuddin Sabah??

12:30 PM
Yana Shamsuddin Sabah??
Assalammualaikum....


PErghh tajuk nda boleh bla..ni semua gara2 si eca bila dia buat entry yang ini...hahaha..kaw2 kau kutuk kakak eca..smpinyanya hati mu..hahaha,,,tapi kak puas hati dgn hasil kerja mu ni dang..

nya boboiboy terbaekkkkkkkkkkkk,,,hehehehe dan upin ipin sokong betul betul betul...hehehe...sorry lambat bayar,,mesti kau marah tue kan..kau taulah kakakmu ni nda suka pegi bank...hahaha...

nasiblah ada kawan yg pakai maybank2u..kak minta dia transfer utk kau...sebab jumaat hari tue semua sibuk kasi tunaik BR1M..menyamapah(**ayat org nda dapat BR1M..hahaha)...lepas ni kalau ada siapa2 yg mau minta edit bolehlah minta edit dekat dia..harga berpatutan...
Read More