All About Love: supermom
Showing posts with label supermom. Show all posts
Showing posts with label supermom. Show all posts

Thursday, February 25, 2016

Supermom

2:00 PM
Supermom
Assalammualaikum....


My jantung hati 
Ni cerita kami minggu lepas...Supermom....sebab berjaya menguruskan anak-anak sementara menunggu kakak MV ambil kami di kota kinabalu sebelum balik beaufort....mengurus anak2 sendiri tanpa suami....4 orang anak...kalau x kena gaya confirm huru hara....
see tengok gaya dorang bergambar
syukurlah juga boleh dikawal...boleh bawak makan di kfc tanpa kecoh..iyalah kan dah banyak kes viral konon kalau tak mampu kawal anak jangan bawa anak makan kat restoran....alhamdulillah anak2 MV tak sampai tahap tue...
semua muka seiras ker
dengan 2 tangan 2 mata...Mv kena pantau pergerakan 4 orang anak....tapi tak risau sebab haikalayu dah besar..dah boleh diharap....bila kita cakap..abang kakak tengok adik...pegang tangan...dorang faham sudah....
syamimi x pandang kamera
mungkin tak semua ibu mampu urus lebih dari 2 orang anak..tapi ada juga yang mampu...bergantung kepada kerjasama anak2 juga..tq anak2 mama....buat masa ni mama masih mampu urus kamu...di rumah atau pun d luar walaupun kadang tanpa bantuan babah kamu semua...

iyalah weekend babah kerja....semoga anak2 mama terus menjadi anak yang mendengar kata...nanti next time kita boleh jalan2 lagi macam hari ni...

**oh ya lokasi dorang bergambar ni di wisma merdeka....ada gambar yang dorang menikmati pemandangan laut..tapi MV malas pula nak upload
Read More