Followers

Thursday, September 10, 2015

Home » , » Ayam Penyet MV

Ayam Penyet MV

Assalammualaikum...

Abaikan hiasannya
Ayam Penyet MV...first time korang dengar..haha of course lah sebab MV means mrs velentine....so ayam penyet ni kalau nak kena cari MV hahaha...walaupun perancangan nak buat ayam penyet ni datang tiba2...

Datang tiba2 bila sampai jer rumah terus cakap dengan MR Velentine..kita makan ayam penyet lah...dah dia ok...MV buat jak lah....dengan bahan yg tak cukup akhirnya jadi juga lah ayam penyet tue..

ada ayam..sayur kubis terung dan timun...tempe xda..dab sambalnya...sambal yg hubby cakap meletup kihkih..sengaja buat tak pedas sgt sebab haikal nak makan sambal juga....

ni sebenarnya bukan cubaan pertama..tapi kali pertama buat ayam penyet tak cukup bahan..sebelum ni cukup bahannya semua....ada rasa nak order tak ayam penyet ni...

haha ok bye...(**larik sebelum kena kecam)

11 comments:

  1. Kalau dah ada sambal...benda lain tak pandang dah..hahahah

    ReplyDelete
  2. kenapa ndak d penyet ayamnya...hehe..tp nmpak mnyelerakan gitu.

    ReplyDelete
  3. kak MV sodapnyer..mkn ngn nasi panas2 kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg sodap..mentua lalu pun tak pandang haha

      Delete
  4. betol, smbal dia tu penting,,haha...
    td ingtkan MV tu video pasal ayam penyek,,haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...sampi situ athirah fikir...sambal mmg penting

      Delete
  5. Sdp kak.. lama xmkn ayam pnyt.. huhu

    ReplyDelete
  6. Nak order lah MV..tp leh ke anta kat kita..hehehe

    ReplyDelete