Followers

Thursday, November 13, 2014

Home » , , » Tudung mu Tudung Ku Jua

Tudung mu Tudung Ku Jua

Assalammualaikum....
abg n kakak senyum apa namanya ni

peace dia bilang

peace di mata nama posing ni
Ingat lagu newboyz....lukamu lukaku juaterhiris tak nampak sedihku sedihmu jua..hahaha..itu lah bait2 lagu newboyz dulu....hahaha ada kena mengena ker dgn entry ni....takde kena mengena pun cuma ambil taju lagu ni jer...

Tudungmu tudungku jua....nampak tak permainannya....tudung adijuma mama kakak Ayu dah pakai.....dia cakap mama kakak mau pakai tudung..MV pun cakaplah bah pegilah ambil...

Tapi kan mama kakak mau pakai tudung macam mama...maksudnya dia nda mau pkai tudung main masuk..dia mau pakai tudung tiga segi...dan paling parah dia bilang mau pakai tudung baru mama....

Ambillah nak....pakailah....asalkan kau belajar menutup auratmu..oh ya masa ni dorang ikut MV pergi ofis....dah lama tak up entry tentang depa kan..sebab depa dah besar...dah pandai ngelat...nak ambik gambar pun malas....

dan yg penting blog ni..kalau MV up entry depa sibuk nak baca apa yg mama dia taip///

4 comments:

  1. tudung mama comel-comel, mana lah si anak tak berkenan..hehe!!sweet sangat kakak pakai tudung!

    ReplyDelete
  2. Nice....tudungmu tudungku jua...tak per asalkan dia mahu menutup aurat. Follower #1110

    ReplyDelete
  3. hahah..mula2 tgk dah perasan..tudung tu mst dia mminat berkenan nak try

    ReplyDelete
  4. heheh.. newboyz lagu zaman sekolah ku tu.. haahah bijak la anak anak MV ni semoga membesar menjadi anak yang soleh dan solehan ameen.

    ReplyDelete