All About Love

Friday, December 18, 2015

Serik

7:30 AM
Serik
Assalammualaikum....

Seronok jer tengok kawan2 update entry pasal kucing....MV ni penakut kucing tapi pernah bela kucing...tapi taip kali bela kucing mesti kucing hilang di curi orang...macam baru2 ni anak2 bawa kucing dari sekolah...

Kucing tue nak dibuang oleh tuannya...so MV cakap ok kita bela....sampai kucing tue bunting(mengandung)....bagi makan bagi minum...bagi mandi...tup2 time nak beranak kucing ni beranak di rumah jiran...sebab masa tue MV sekeluarga xda d rumah..kucing MV ni jalan ke rumah orang....

MV memang tau kucing ni ada kat rumah jiran..yang kecik hati jiran tue siap bawa kucing MV dan anak2nya balik ke kampung dan tinggalkan kat sana....Hubby cakap sedih sebab tak nampak pun anak kucing tue...

HUHU...sebab tue MV serik nak jaga kucing....bila dah sayang kucing tue tup tup orang ambik...sedih....korang ada tak pernah jadi kes macam MV
Read More

Thursday, December 17, 2015

8Share Cashout

7:30 AM
8Share Cashout
Assalammualaikum
sikit lagi dah boleh cashout
Tahun ni genaplah tahun ke-3 MV join 8share..sebelum ni dia guna nama says rasanya dah lebih RM500 MV cashout....walaupun tak banyak tapi kira berbaloi lah .....biarpun sikit tapi nampak hasilnya.....

untuk tahun ni...MV Cashout dah 2 kali...kalau yang ni kena masuk cashout next year 4.1.2016..takpa sempat lagi kot nak kumpul cukupkan RM50.00...korang ada yang join?atau baru nak join ..

meh lah join kat SINI tak rugi pun lagipun benda nak masuk tak yah bayar free jer...walaupun income just 0.20 per click ...Insyaallah bayaran akan diterima kalau kita buat pengeluaran....

Try lah..tak rugi pun..selamat mencuba
Read More

Wednesday, December 16, 2015

Rezeki Dengan Zalora

4:57 PM
Rezeki Dengan Zalora
Assalammualaikum....

Salam, My name is Norain from ZALORA Malaysia. I would like to offer you to do a collaboration with us. Feel free to drop me an email at norain@my.zalora.com Thanks :) on Zero AIDS Run 2015

Alhamdulillah...kali kedua terima offer dari Zalora ..kalau kali pertama pada awal tahun 2013 MV ditawarkan untuk menulis mengenai Zalora..kali ni tasknya lebih mudah ianya mengenai satu produk iaitu Koleksi Nike Roshe Run Wanita....

Prosuk kasut sukan yang sangat menarik...MV hanya perlu terbitkan artikel yang pihak Zalora bagi dan MV edit sedikit mengikut kesesuaian...senang kan 

Salam,

Thank you for your prompt reply! Let me take you through the details of the collaboration, it's very simple!
                                    
What we need you to do is to publish an article about Nike Roshe Run wanita onto your blog. I have provided you with the article which is attached in this email, for your reference. Feel free to edit the article to make it more personalized to suit your blog style, but make sure that the link for "Nike Roshe Run wanita" inside the article remains unchanged. Also, do not add any more links into the entry.

As a token of appreciation, I'd like to offer you RM100 Zalora cash voucher code for you to treat yourself to something you like from our website. How do you feel about this? Let me know if you are interested to do this. Hope to hear from you soon! Thank you!


Dan sebagai ganjaran pihak Zalora bagi MV cash vouchar rm100...nilai kali ni lebih tinggi dari yang MV dapat tahun 2013..alhamdulillah ada juga rezeki berblog walaupun tak seaktif mana.....

Ada sesiapa yang dapat offer dari pihak Zalora tak?cer kongsi kat sini 



Read More

Monday, December 14, 2015

Koleksi Nike Roshe Run Wanita

3:57 PM
Koleksi Nike Roshe Run Wanita
Assalammualaikum




NIKE..Iya Pasti anda pernah mendengarnya....Sebut saja NIKE semua pasti mengenalinya dan tidak dinafikan bahawa NIKE  merupakan jenama pilihan berjuta penggemar di seluruh dunia. Bukan sahaja kerana kualiti barangan NIKE yang tidak pernah menghampakan pembelinya, malah koleksi barangan sukan NIKE juga sentiasa mengikuti trend fesyen terkini. Rekaan kasut khususnya, NIKE amat terkenal dengan koleksi kasut yang cukup berkualiti dan dan selesa dipakai. Dan antara semua edisi kasut keluaran NIKE, tanpa diragui lagi edisi kasut Nike Roshe Run adalah merupakan edisi yang paling digemari dan telah mencetus fenomena di kalangan penggemar setia NIKE.

Apa yang menarik mengenai keluaran Roshe Run ini adalah ia boleh dipakai untuk aktiviti kasual mahupun ketika sesi latihan. Ia juga berkonsepkan kesederhanaan atau ‘simplicity’. Anda juga boleh melihat kesemua rekaan koleksi termasuklah  Nike Roshe Run wanita yang direka dengan rekaan yang cukup ringkas dan minimal seperti 3 rekaan paling popular seperti berikut;
Nike Roshe Run One

Ianya merupakan rekaan Nike Roshe Run yang paling digemari ramai dimana material yang digunakan adalah lebih ‘smooth’ dengan rekaan yang minimal.
Nike Roshe Run Flyknit
Untuk rekaan yang kedua ini pula menggunakan material yang lebih ‘rough’ berbanding koleksi Roshe Run One namun rekaan yang lain masih sama.
Nike Roshe Run One Print
Dan ini pula merupakan rekaan Roshe Run yang menggunakan material bercorak atau dikenali sebagai Nike Roshe Run One Print. 

Kalau Bagi MV..MV tertarik dengan ketiga-tiga design...ianya amat sesuai untuk pengguna wanita seperti MV...dengan design yang comel dan warna yang menarik..tentu mana-mana wanita akan tertarik dengan design ini....Simple tapi menarik.
Read More