All About Love: susu badan
Showing posts with label susu badan. Show all posts
Showing posts with label susu badan. Show all posts

Thursday, March 27, 2014

Perlukan pendapat

9:05 AM
Perlukan pendapat
Assalammualaikum....

MV nak minta pendapat daripada ibu2 yang BF then hantar anak ke taska...sebab ni first time BF baby then tinggalkan kat taska...kalau dulu tengahhari MV akan balik susukan baby....

Jadi ada sedikit musykil....baby syamimi minum 12oz susu perahan sepanjang berada di taska...selama 11 jam syamimi minum 12oz...adakah jumlah yang baby syamimi minum cukup untuk tempoh masa tue...dan MV pula pam susu untuk perahan dengan jumlah yang sama...

Ada sape2 dapat bagi pendapat...bukan apa takut baby syamimi tak dapat susu yang secukupnya..risau pula nnt berat badannya terjejas...

ni dia baby syamimi...
Masa timbang 3 bulan berat syamimi 6.3kg....panjang pula 63cm...orang cakap berat dia macam budak 5 bulan....ntahlah..sebab MV tengok baby syamimi tak besar mana pun....

So kalau ada siapa2 boleh bantu MV amat lah dialu2kan dan diucapkan terima kasih


Tabung HAWW
Read More