Followers

Showing posts with label parenting. Show all posts
Showing posts with label parenting. Show all posts

Friday, February 19, 2016

6 tahun sudah berlalu

Assalammualaikum,,,


1 bulan
3 bulan 
6 bulan
7 bulan
8 bulan 
9 bulan
10 bulan
11 bulan
1 tahun 7 bulan
1tahun 1 bulan
2 tahun 1 bulan
3 tahun
4 tahun
5 tahun
5 tahun 5 bulan
Throwback gambar wani..dari kecik sampai lah dah nak masuk 6 tahun..so sweet...happy tengok wani membesar jadi anak yang sihat..pintar dan cergas....

muka tak berubah dari kecik...cuma size badan jer yang berubah...mata besar dia ni buat orang geram...hihi....tahun depan dah darjah satu..pejam celik.pejam celik..mau sumandak sudah oh anak sia.....

Wani belajar rajin2...mesti pandai membaca sebelum darjah satu sebab LInus menanti






Tuesday, June 23, 2015

1Tahun 6 Bulan

Assalammualaikum...


tempat yang paling strategik untuk sembunyi
21.06.2015 yang lepas genaplah umur syamimi 1 tahun 6 bulan...tak sedar anak mama ni nak masuk 2 tahun sudah....alhamdulillah di usia ni syamimi sudah pandai bercakap..walau kadang2 ada yang kita x faham....

pintar betul gayanya
pantang nampak babahnya dia jalan ke kedai..dia akan nangis mau ikut...kalau nda dapat ikut bila dia dengar bunyi kereta dialah orang pertama yang akan tunggu d depan pintu...dengan ayat"babah...mau mau"...siap hulur tangan lagi...mau maksudnya dia nak minta makanan yg babah dia beli....

santai2 di almari kakak wani
syamimi ni dah boleh faham apa kita suruh dia buat....kalau MV cakap adik tutup pintu....dia pergi tutup pintu..tapi kalau datang mood x elok dia...dia akan datang pergi ke kakak AYu siap pukul badan"ata tup ",,,,maksudnya dia suruh kakak ayu yang tutup,,,pintar kan....

Baby semoga membesar dengan sihat..tak sabar mo dengar adik mula bercerita skg ni pun dah banyak bunyi kalau dah lancar bercakap mesti lagi best kan...



Tabung HAW