Followers

Showing posts with label Pru13. Show all posts
Showing posts with label Pru13. Show all posts

Saturday, May 4, 2013

Bukan niatku

Assalammualaikum

Maaf bukan niat Mv utk tidak singgah ke blog kamu..kesihatan mv x mengizinkan..alahan yg mv alami membuatkn mv perlu byk berehat..

Kekerapan muntah membuatkn mv lemas.buat nina mv bkn x nk singgah blog nina.tp keadaan x mengizinkn..suprise utk mv katanya tp td try bukak kat hp nokia ni tp syg x dpt open pula blognya,tab mv hubby bwa ke ranau..insyallah esok mv jenguk blog nina k.

Buat cikgu etuza nt salam cikgu mv smpikn pada suami.pada gsf mv minta maaf x jenguk kmu dah 3 hari.bgitu jg dgn rakan2 yg lain.

Bukan niat mv.harap kalian mengerti.esok jangan lupa mengundi.selamat mengundi.

Jadual Perlawanan Liga Super 04.05.2013

Assalammualaikum...


LIONS XII VS PKNS  -7.45 mlm 
SELANGOR VS TERENGGANU -8.45 mlm 
 NEGERI SEMBILAN VS PAHANG -8.45 mlm 
JOHOR DT VS KELANTAN-8.45 mlm


Esok nak mengundi..jadi hari ni biar layan bola dulu..tak sabarnya nak mengundi..hehehe....

Excited ni...hehehehe...

Friday, May 3, 2013

Jadual Perlawanan Liga Super 03.05.2013

Assalammualaikum..

 FELDA UNITED VS PERAK-4.45 Ptg
T-TEAM VS ATM-4.45 Ptg

**MV sokong ATM,,Terbaek...mood bola walaupun PRU13 semakin hampir

Saturday, April 20, 2013

Jadual Perlawanan Liga Super 20.04.2013

Assalammualaikum...


Lion Xii Vs ATM-7.45mlm
Felda Vs Terengganu-4.45 ptg

T-Team Vs Perak -4.45 ptg

3 lagi perlawanan bola sepak Liga Super malaysia akan berlangsung hari ini sabtu 20.04.2013 sama dengan tarikh penamaan calon PRU 13...

Tapi mungkin xda live kot sebab hanya satu yang main pada sebelah malam itu pun di tanah singapura...2 lagi game main sebelah petang...

Rasanya orang labih tertarik pada penamaan calon PRU13...Marilah Mari Pergi Mengundi...tunaikan kewajipan pada negara...hahahha

Layan jaklah MV ni..tengah demam bola dengan demam PRU13

Friday, April 19, 2013

Lagu UMNO

Assalammualaikum...

Ini bukan cerita Politik ataupun Fanatik Politik..Ini sebenarnya hanya cerita My Hero HaikalFaiz...kalau dulu dia nyanyi lagu Memandang awan tapi kini tidak lagi(**chewah ayat...)

Haikal telah berubah minat....adakah dia nyanyi lagu ni

"UMNO terus mara untuk Rakyat Malaysia"

Mak Ai lagu UMNO pulak...Haikal Pun terasa Bahang PRU13..dahlah tue nyanyi kat LIF Ofis MV pulak tue...mau taknya semua dok tengok....

Dan kalau kena orang yang Pro Pembangkang memang kena jelingan maut lah abg Haikal..hehehehe....Bila MV tanya mana dengar lagu ni..dia bilang di TV...Abang2 ada2 jak lah abg....


Thursday, April 4, 2013

PARLIMEN P177 DAN DUN N25

Assalammualaikum..


Parlimen Malaysia bubar semalam,so x lma lagi pilihanrayake-13...pru13 merupakan saat yang mv nantikan,.keterujaan untuk mengundi but pertama kalinya..menunaikan kewajipam sebagai seorang rakyat malaysia...

Mv pilih mengundi...dan mv pilih malaysia.hehe..skg tengah demam pru13,,kamu sdh semak kh status anda sebagai pemilih?parlimen mana dun mana?.....mv biasalah dun n25 klias dan parlimen p177 beaufort....

pergh mmg semangat mv ni tau...hehehe...siapa agaknya calon2 kat tempat mv tue....oh ya skg rasa kebas baru hilang tapi sebenarnya tadi masa cabut mmg langsung x sakit...kuat kan mv,,sebab saya dah besar,,tiru iklan budak tu..

**hari ni blm sempat singgah blog kmu