Followers

Sunday, May 28, 2017

Home » » Makanan sahur paling tahan lama

Makanan sahur paling tahan lama


Assalammualaikum

Salam ramadan kedua tahun 2017..alhamdulillah berkesempatan menjalankan ibadah puasa.haikalayuwani pun xda masalah..

Menu sahur anak2 lebih prefer nasi...mv dan suami pula air panas dan biskut sebab x ble nak makan makanan berat awal pagi

Menu berbuka kami kemarin laksa sarawak saja masak sendiri guna pes yang ada....lepas tu beli kuih sikit...itu saja...

Macam tahun sebelumnya..mv prefer masak sendiri dari ke bazar..disebabkan kekangan masa...korang pula macam mna?

Salam ramadan buat semua..

10 comments:

  1. yatie pun lebih suka masak sendiri dirumah ;)

    ReplyDelete
  2. salam Ramadhan , selalu pergi bazar je sbb sorg . kalo memasak jenis tak pandai nak masak sikit , mesti banyak pastu tak de yg makan sobs sobs

    ReplyDelete
  3. Sy pun biasa msk sendiri, paling pun klau kat bazar just bli kuih2 je

    ReplyDelete
  4. Asalam Saya dah join Komuniti Sabahan Bloggers ya

    ReplyDelete
  5. kalau sahur dengan family memang makan nasi. mamai2 pun tetap sumbat nasi 😂 pastu air susu & kurma. kalau sungkai lebih kepada bubur kacang atau bubur ayam atau soto. jarang turun bazar

    ReplyDelete
  6. salam ramadhan buat kak skeluarga, maaf baru terjah, system komen google+ ada mslh ni baru dpt komen sbb tukar template baru hahah..jemput singgah
    www.opzzpinky.my :)

    ReplyDelete