Followers

Monday, May 22, 2017

Home » » Bread inti kaya bercheese

Bread inti kaya bercheese

Image may contain: 7 people, people smiling, child and closeup
budak sepet
Assalammualaikum...


Gempak kah nda tajuk entry MV kali ni...Bread inti kaya bercheese...hahahaha..ini posing MV bersama Budak mata sepet..ini gambar kami kemarin masa jalan-jalan ke bake with me....tiba-tiba dia pun berhijab macam kakak-kakaknya ...kami ke bake with me beli slice cheese untuk makan dengan bread....

Ni semua mr velentine punya keliuran..bilangnya sedap makan bread kaya pastu letak cheese slice...so demi keinginan dan keliuran kami semua..menyinggah lah di bake with me kelombong..

Mula-mula pegi di lintas tapi ,,,,tutup closed ..jadi kami ke kelombong pula....dapat lah slice cheese...rm8.50 ada 20 keping dalamnya...lepas tue singgah cks beli bread,,,,terus sambar mayonnaise lady choice ..kebetulan promosi RM4.70 sahaja daripada RM11.++ ok lah murah kan...

Promosi sehingga 31.05.2017...takpe lepas ni kita beli lagi..buat stock hahaha....benda murah siapa tak suka kan....dan pagi ni pun bekalan serta breakfast kami bread kaya bercheese....sedap ok....hahahaha

sumber google
Sekian entry kali ni..bye

2 comments:

  1. nak dekat bulan puasa ni macam2 craving...haha.

    ReplyDelete
  2. dpt mkn pa yg kita mahukan, xdpt gambarkn dgn kata2.. mmg rasa mknn tu bganda sedap =D

    ReplyDelete