Syukur akhirnya dia dah boleh nyusu susu ibu - All About Love

Tuesday, September 4, 2012

Syukur akhirnya dia dah boleh nyusu susu ibu

Alhamdulillah..akhrnya my Wani bole nyusu susu ibu.maknanye mulut adik wani dh baik..sebab sebelum dia nangis kalau minum n makan..

"Susu mama pedas"inilh yg wani selalu ckp 2 hr lepas,kesian jak..kdg2 dia hny cium dan pgg je susu mama dia sbb dia tkut sakit..

Tapi hrni dia dh bole nyusu..kuat pula 2..dan skg ni tgh update blog smbl nyusukn dia..

Dan kakak pula bdn panas je.kesian ank mama yg sorang ni.moga cpt sembuh.

11 comments:

  1. alhamdulillah ya..baguslah jadi rapat naluri ibu dan anak..

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..
    moga kakak pun cepat sembuh ye =)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dear..jom join contest..=)

    http://mykittykawaii.blogspot.com/p/contest-giveaway.html

    ReplyDelete

  4. Jaja nk jemput awak join GIVEAWAY dari Jaja..
    click sini..

    http://jajasutera.blogspot.com/2012/09/giveaway-from-sept-to-nov-by-jaja-sutera.html

    ReplyDelete
  5. ala...sianyer...semoga cepat sembuh ye sayang :)

    ReplyDelete
  6. hye kak ..sian wani kan..tpi ok sudah ba tu.. kak.. kuih kak tu selamat smpai aritu..hee..sory lupa mo kntek akak..ramai puji bskut akak tu sedap..taun dpn mo oder lgi..hehehhe

    ReplyDelete
  7. alhamdulilllah wani dh blh nyusu...

    ReplyDelete