Followers

Showing posts with label sepupu. Show all posts
Showing posts with label sepupu. Show all posts

Saturday, July 25, 2015

Kami Sepupu..

Assalammualaikum...

sepupu sebelah ranau ada 3 orang xda..
Layankan anak2 dan anak buah....bergambar di hari raya.....sepupu sebelah ranau kebanyakannya lelaki...hanya ayuwanimimi jer perempuan..kiranya anak MV jer yg perempuan...anak abang2 ipar semua lelaki....
peace yoo
Muka anak MV dengan anak buah yg d kedah ada iras2..tapi depa x dapat balik..xdak cuti....ni bergambar dengan anak buah yg stay di kundasang 
alamak botol susu tue
biasalah bila dah 3 jer perempuan memang kecoh lah rumah...sebab yg lain lelaki...tak dorang ni satu kepala
sepupu sebelah beaufort
Ni pula sepupu sebelah beaufort,,anak kakak MV 3 orang..adik MV pun 3...dan anak MV 4..so semuanya 10 orang..tapi kat sini 2 jer lelakinya...yang lain semua gegurl...anak kakak MV semua perempuan....anak adik MV 2 orang perempuan....
tak cukup lagi 4 orang....
ada 4 orang takda dalam gambar ni,....dorang ni memang satu kepala..kalau dah berkumpul memang mama n bapa MV sakit kepala sebab ruihnya buli tahan..hihi...

Apa2pun semoga ikatan ini berkekalan selamanya penuh dengan keharmonian

Monday, April 15, 2013

Seiras Tak??


Assalammualaikum...

Jumaat lepas MV bercuti..cuti ke Labuan sahaja...sebab dekat hahaha..naik ferry jer..lagipun dah lama tak balik kampung...anak2 terpaksa cuti jumaat lepas..tapi yang bestnya kakak ayu rajin sungguh bawa buku untuk baca di kereta..alhamdulillah

MV pergi ditemankan adik MV alah yang sweet 17 hari tue..tunggu dia balik sekolah then kami naik ferry dari Menumbok Ke Labuan..Ferry wawasan perdana jam 4.30 pm..sampai Labuan dalam 6 setengah petang mcm tue...

MV bawa anak2 jalan..nanti MV kongsikan gambarnya...MV tinggal kat hote Pulau Labuan 2 jer...Sebenarnya MV nak kongsikan dengan kamu semua gambar Dayana...Anak saudara MV..Umurnya 10 bulan...

Kenapa MV nak kongsikan gambar dayana??Jom tengok di bawah:



Wani sayang Dayana
Ni dayana Adik sepupu wani
Jeling sebab tengok muka sama
Sama tak muka dayana dengan Wani???bagi MV sama seiras cuma beza tang mata..my hubby cakap muka dorang sama..adik MV pun cakap mcm tue..MUngkin sebab MV dengan adik seiras kot tue yang anak ada iras2...

Wani suka dengan dayana..siap peluk cium lagi..Wani ni tak kawan baby tau...tapi dengan dayanan dia kawan..siap belek2 muka dayana sebab hairan..pas tue tengok muka di cermin..hahahaha



Gambar kat atas ni gambar wani masa kecik..agak berisi...mata besar dan bulat...dayana pula mata sepet...Pada pendapat korang rupa mereka seiras tak??