All About Love: MY Kembar Tahun 2007-2016
Showing posts with label MY Kembar Tahun 2007-2016. Show all posts
Showing posts with label MY Kembar Tahun 2007-2016. Show all posts

Thursday, February 18, 2016

MY Kembar Tahun 2007-2016

7:30 AM
MY Kembar Tahun 2007-2016
Assalammualaikum...

masa ni abg umur setahun lebih adik masuk 3 bulan 
Buka Facebook ini hari nampak gambar my kembar tahun..masa ni abg setahun lebih adik dalam 2 bln lebih mo masuk 3 bulan...terus klik album cari gambar dorang posing berdua...sampi umur 9 tahun...
ni di sabah sudah
complete ok..berjaya cari dari 1 tahun hingga 9 tahun...dan di sinilah MV perasan yang si kakak Ayu ni muka sebijik dengan syamimi...betul2 copy paste...lucu pulak rasa...so kalau adik umur dia makin bertambah...kita bandingkan lagi...
ni masa umur 2 tahun at tangkak 
hubungan adik & abang kembar tahun ni kira rapat..sebab kalau lama x jumpa pandai cari..pandai rindu..dan yang paling sweet...apa yang dorang makan...mesti akan bungkus untuk each other....
3 tahun 
macam ahad lepas..MV bawa si kakak ayu wani n mimi minum kelapa bakar dekat salut...abang ikut atuk nenek jalan..sebab dia mau makan di Uncle jack...abang bawa balik makanan dari uncle jack....kakak bungkus puding kelapa untuk abang 
4 tahun

Muka pun dah nak seiras...kadang2 orang ingat dorang kembar jer..bukan kembar tahun..kalau MV malas nak explain..MV cakap jer kembar..sebab mulut orang ni taulahh..ada jer nak mengata
5 tahun 
bila tengok gambar2 ni...pejam celik pejam celik...cepatnya masa berlalu...my kembar tahun 9 tahun sudah....dulu kecik jak....kakak ayu pun dah 3 tahun bercermin mata...kesian kat dia..kecik2 dah rosak mata...
6 tahun
Syukurlah dia sekelas dengan abang...bila dia tak nampak tulisan yang ditulis atau salah apa yg ditulis MV just tengok buku abang balik....dan mmg selalu terjadi..walaupun dia sudah pakai cermin mata..abang penyelamat adik....
7 tahun 
Si kakak ni kadang datang jahat nya ..jawapan kerja rumah pun nda mo bagi...kalau abg nda tau dia nda kasi pinjam...tapi itulah kan..adik beradik...gaduh macam mna pun tetap cari satu sama lain.....
8 tahun
Semoga terus membesar dan berjaya dunia akhirat..jaga satu sama lain....AMin
9 tahun

Read More