Aktiviti Hujung Minggu - All About Love

Thursday, February 15, 2018

Aktiviti Hujung Minggu

Assalammualaikum...


Image may contain: 4 people, people smiling, people sitting, child and outdoor
lepas dari playground
Aktiviti hujung minggu kami minggu lepas..hari sabtu bawa anak2 main di playground...saja kasi puas2 dorang main..hari ahad pula cadang mau jogging sekali dorang ajak hiking...bukit pilihan..Bukit padang...mak ai semput MV...

Dengan badan yang ble tahan berlemak...syukur berjaya juga sampai ke puncaknya....tabik spring dengan syamimi....berjaya hiking tanpa minta air minum ...itu namanya hiking unplan...paling fit yang pasti kakak ayu lah...

yeahh kami berjaya tawan bukit padang
Kami semput naik tangga dia sudah di atas ...mak ai..laju betul....mama of course semput bersama dengan abang haikal dan syamimi..wani pun ble tahan fit....

Part turun pun wani dengan kakak Ayu tinggalkan mama dengan abang haikal...hihi..dorang bilang ok lepas ni kita naik lagi k,...

posing empat beradik 
jom lah kita naik..demi untuk menguruskan badan abang dan mama,....chayok
my buah hati

peneman setia

4 comments:

  1. bestnya beriadah... lg bersama family kan...seronoknya...!

    ReplyDelete
  2. Selama pgi sabtu sis miss v, bagus bawa anak keluar jalan jalan masa cuti ni

    ambil angin

    ReplyDelete
  3. Gambar tu macam sephia je kan, warna nampak lama

    ReplyDelete