Followers

Tuesday, July 4, 2017

Home » » Raya pertama 2017

Raya pertama 2017


Assalammualaikum..

with atuk nenek dan sepupu
Berkongsi gambar yang semoat diambil masa raya pertama ...seperti biasa raya pertama MV dan keluarga di rumah suami..kampung Lohan Ranau ..dan seperti kebiasaan raya pertama memang keluarga suami akan buat open house,,,


rara nangis betul hihi...cikgu bongsu setakat ni
dan MV jadi pembantu didapur...nampak cantik bermakeup di gambar...lepas habis sesi bersalaman dan bermaafan....terus sambung kerja di dapur...biar di dapur...yang penting makeup...

biar baju lama janji orangnya size baru :p
nasib baiklah qq cream la soul ni tak berminyak...iyalah panas kot goreng ayam kat dapur..hahahaha...

baju tahun 2015 hihi..cuma babah dan syamimi jer baju baru 
Raya pertama kami tema Merah/marron...abang ipar biru dan yang seorang lagi hijau...baju kami ni baju raya tahun 2015...hanya syamimi dan mr velentine jer baju baru..mv kakak ayu dan abang haikal baju lama....
with kakak ayu
yang penting meriahnya raya tue kan..x kisah lah baju lama atau baru ....lagipun baju-baju ni jarang pakai..nda sampai 5 kali pun pakai ....hihi..macam baju wani tue edisi upin ipin sedondon dengan kakak Ayu..tapi kakak ayu dan singkat kainnya...
with wani

mr n mrs velentine
**selesai cerita raya pertama...yang mana hanya duduk di rumah layan tetamu yang datang hihi...

3 comments:

  1. comelnya gambar budak2 beraya.
    Selamat Hari Raya Aidilfitri Ms. Velentine.

    ReplyDelete
  2. Salam Aidilfitri Maaf Zahir Batin ya..

    ReplyDelete