Followers

Showing posts with label potret raya. Show all posts
Showing posts with label potret raya. Show all posts

Tuesday, July 4, 2017

Raya pertama 2017


Assalammualaikum..

with atuk nenek dan sepupu
Berkongsi gambar yang semoat diambil masa raya pertama ...seperti biasa raya pertama MV dan keluarga di rumah suami..kampung Lohan Ranau ..dan seperti kebiasaan raya pertama memang keluarga suami akan buat open house,,,


rara nangis betul hihi...cikgu bongsu setakat ni
dan MV jadi pembantu didapur...nampak cantik bermakeup di gambar...lepas habis sesi bersalaman dan bermaafan....terus sambung kerja di dapur...biar di dapur...yang penting makeup...

biar baju lama janji orangnya size baru :p
nasib baiklah qq cream la soul ni tak berminyak...iyalah panas kot goreng ayam kat dapur..hahahaha...

baju tahun 2015 hihi..cuma babah dan syamimi jer baju baru 
Raya pertama kami tema Merah/marron...abang ipar biru dan yang seorang lagi hijau...baju kami ni baju raya tahun 2015...hanya syamimi dan mr velentine jer baju baru..mv kakak ayu dan abang haikal baju lama....
with kakak ayu
yang penting meriahnya raya tue kan..x kisah lah baju lama atau baru ....lagipun baju-baju ni jarang pakai..nda sampai 5 kali pun pakai ....hihi..macam baju wani tue edisi upin ipin sedondon dengan kakak Ayu..tapi kakak ayu dan singkat kainnya...
with wani

mr n mrs velentine
**selesai cerita raya pertama...yang mana hanya duduk di rumah layan tetamu yang datang hihi...

Wednesday, August 6, 2014

Wordless Wednesday#Potret Raya 2014#

Assalammualaikum....
Mama With Waznah Syamimi
Candid katanya
Peace with my wani syazwana


Mamanya yang over
Syamimi tengok apa tu syg


Serius bah abg haikal with danish
our driver n jantung hati



With cuzzy,adik and kakak


with my haikalayuwanimimi


Pergh Posing cumil nampak



Rasa Macam zaman bercinta pulak..ahaks

Raya Ketiga Di Beaufort
syamimi sedap jer tido
see masih tido lagi syamimi

Abg with danish

Syamimi siap pandang camera

posing rumah cuzzy at lingkungan laut,sipitang

with babah atuk

Mr & Mrs Velentine
Warna-warni aidilfitri..

Comelnya syamimi mama ni
berempat beraya

wani n kakak ayu
Pembukaan entry setelah lama bercuti....layan gambar raya dari MV sekeluarga...Kak KA tq atas kiriman kad raya tue...