Followers

Friday, March 25, 2016

Home » » Wani New Look

Wani New Look


Assalammualaikum...

abaikan mama yang over tue ya
Hari ni kira dah masuk seminggu wani bercermin mata....alhamdulillah..bila dia sudah bercermin mata ni..dia sudah ada mood mau belajar...dia cakap semua yang dia nampak skg jelas..nda sudah kabur....kalau sebelum ni..MV suruh membaca ker mengeja dia mesti akan blur....

tapi skg dia sudah boleh membaca dan mengeja..walaupun yang 2 suku kata..macam saya rabu suka cili....isnin selasa...makan....cuma kena banyak belajar lagi
cermin mata hospital RM70.00
cermin mata yang wani pun ni MV buat di hospital..Murah sikit...just RM70.00 kalau buat di luar mau 2++ juga ni...comel jer wani pakai cermin mata..tapi dia down sebab kawan2 ejek dia..cakap nenek tua...mata buta..huhu...

redha jak lah yan wani..janji wani nampak apa yang mo belajar

4 comments:

  1. Salam MV... baguslah klu semngat nk belajar dh ada bila berkaca mata, Kata kat wani, pedulikan apa orng nak kata, pakai cermin mata ni bkn nampak mcm nenek tua tpi nampak macam budak2 bijak pandai je he3

    ReplyDelete
  2. xpe, pakai spec nampak comel, pandai, cool dan matang,hehe..

    ReplyDelete
  3. hehe..tomey..nmpak matured sudah

    ReplyDelete