Followers

Friday, October 31, 2014

Home » , » Adijuma Coffee PINk

Adijuma Coffee PINk

Assalammulaikum...

Adijuma Coffee Pink
Terjebak dah....kali ni BEradijuma Coffee Pink...comel kan ada cawan2 ada cupcakes...perasaan muda pula kan..padahal tahun ni tahun terakhir menikmat angka 20an...next year dah 30an...wah makin tua sdh sa...

Setakat ni dah ada 5 tudung adijuma...yeah..oklah koleksi...hihi..tudung murah jer..beli pun white label....lagipun tudung ni boleh buat ala shawl..sebab bidang dia besar...apa3pun salam jumaat buat kamu semua 

10 comments:

  1. makin rmi da terjebak dgn bawal AJ nih...

    ReplyDelete
  2. salam jumaat...errrr baru nak berakhir 20an ke? lepas ni dah tak boleh panggil kak MV lagi dah...kena panggil MV sudah...

    ReplyDelete
  3. kalau dah terjebak tu mmg tak leh nk wtpe ..hehe

    ReplyDelete
  4. wanita Malaysia kena bersyukur ada berbagai tudung ..cantik lawa ..namun pilihan tudung macam jenis yg MV pakai rasanya terbaik juga

    ReplyDelete
  5. minggu nie punya yg nak keluar lg santekkk...^_*

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum MV! Lama tak singgah sini sejak bloglost hilang hari tu.. Huhu.. Btw, ni ada review khas untuk blog MV.. Jemput singgah ye.. ^_^
    http://www.rosmizaali.com/2014/10/september-top-5-komentator-blog-review_52.html

    ReplyDelete
  7. kalau kat kl ni, asal adijuma buat sales kat central market, kalah fareeda..huhu.suka gak tudung dia, comel

    p/s:baru tau yang kita ni sebaya..haha.selamba je panggil kak MV selama ni.saya pun perasan muda gak

    ReplyDelete