Followers

Thursday, October 11, 2012

Home » Segmen : JOM JADI GENG BUI

Segmen : JOM JADI GENG BUI

NAk Join Klik Sini
Ni tanda sokongan buat BUI...syarat2 nya pun senang jer:



1) letak header blog bui ni dalam entry
2) letak tajuk JOM JADI GENG BUI
3) tinggalkan link entry di ruangan komen entry dia

So sesiapa yang berminat bolehlah klik SINI...tarikh tutup 30.10.2012 jam 11.59 mlm..dan apa yang menarik 5 hadiah menanti untuk 5 org blogger yang bertuah..

Ada tuah lagi ker MV ni...hehehe



38 comments:

  1. Wahhh...rajinnya join segmen...:-) oh ya, GLA Complex tu utk dimkn ya...:-)

    ReplyDelete
  2. bilalah gamaknya nurul nak join segmen nie..takder mood lagilah

    ReplyDelete
  3. insyaAllah..ada rezeki x ke mana..good luck...

    ReplyDelete
  4. Insyaallah semoga bertuah dalink :)

    ReplyDelete
  5. nak jadi gak lah..leh tmbh kwn blog..heee

    ReplyDelete
  6. THANKS TAW SBB SUDI SEPOT DAN JADI GENG BUI..DOA BYK2 SUPAYA DPT HADIAH MISTERI K..^_^

    ReplyDelete
  7. hrap ye mmg bertuah la MV nnt..hihihi :)

    ReplyDelete
  8. Lama AJ tak join mende2 macam ni......
    Nak kena join ni.....

    P/s : Kak, mana ada rambut barulah....
    Rambut lama.... Hehehheh...

    ReplyDelete
  9. Slmt brsegmen. CiM pyh skit nk brsegmen ni. Hehe pe mim alip lam sin kannnn...

    ReplyDelete
  10. dtg dri segmen sama,,done follow,hit me back!
    http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-jadi-geng-bui.html

    ReplyDelete
  11. selamat bersegmen n moga jd yg bertuah :-)

    ReplyDelete
  12. selamat bersegmen..sy p0wn j0in gak~
    http://cikhacks.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-jadi-geng-bui.html

    ReplyDelete
  13. Blog omeyy :3
    Saya dari segmen yang sama
    Done follow!
    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-jadi-geng-bui.html

    ReplyDelete
  14. Singgah sini,

    Dah follow dah,

    Jom follow saya pulak,

    Terjah sini,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/jom-jadi-geng-bui.html

    BTW, kalau da masa free,

    Jom meriahkan segmen ni,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/giveaway-by-izwan.html

    ReplyDelete
  15. Salam kenalan! Very nice blog here. Suka3x!=) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/10/tempoh-hampir-tamat-cepat-join-segmen.html

    ReplyDelete
  16. dari segmen yg sama,ayu join jgk..hehe ;-)

    http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-jadi-geng-bui.html

    ReplyDelete
  17. singgah dr segmen yg sama..

    da folo

    jemput singgah blog sy

    http://bila2akurajin.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-jadi-geng-bui.html

    ReplyDelete
  18. singgah dr segmen ni juga :)
    jemput ke blog Hana ^^

    http://haruno-hana.blogspot.com/2012/10/323ai-no-kotoba-jom-jadi-geng-bui.html

    ReplyDelete
  19. senangnya syarat nak join segmen ni. hehe :D

    ReplyDelete
  20. Dari segmen yg sama..Singgah n follow sekali..=))


    http://guliboolat.blogspot.com/2012/10/jom-jadi-geng-bui.html

    ReplyDelete
  21. dari segmen yang sama :) da folow awak

    ReplyDelete
  22. Singgah sini dari segmen yang sama dan follow...(^_^)

    Jemput ke http://shumie-dz.blogspot.com/2012/10/jom-jadi-geng-bui.html

    ReplyDelete
  23. salam ziarah saya datang dari segmen yang sama....dah follow sini...if u free follow me k...

    http://mselim3.blogspot.com/2012/10/jom-jadi-geng-bui.html

    ReplyDelete
  24. salam ziarah saya datang dari segmen yang sama....dah follow sini...if u free follow me k...

    http://mselim3.blogspot.com/2012/10/jom-jadi-geng-bui.html

    ReplyDelete
  25. salam perkenalan dr segmen yg sama,
    singgah sini dan follow...

    http://haryatifaizal.blogspot.com/2012/10/jom-jadi-geng-bui.html

    ReplyDelete