All About Love: warna kulit
Showing posts with label warna kulit. Show all posts
Showing posts with label warna kulit. Show all posts

Tuesday, March 11, 2014

Warna kulit

8:34 PM
Warna kulit
Assalammualaikum,,,






Tempek dua gambar baby syamimi,,,comel kan,,,hihi,,macam muka sape?MV ke atau MR VELENTINE...hihi so cute,,,kan3x..macam mv hahaha

Oh ya ada yang cakap syamimi ni hitam bila dah besar atau berkulit gelap...that means macam kulit kakak ayu,,,bukan sekali dia cakap tapi berulang kali,,,,

Mv ni bukan apa,,,,biar berkulit gelap pun takpe yang penting baby sihat...lagipun mr velentine mmg berkulit gelap jadi mmg tak jadi masalah lah kalau pun syamimi berkulit gelap...

Sebenarnya tak berapa berkenan bila dia ckp mcm tue..iyalah asyik2 ckp macam tue kat baby..nnt kecik hati syamimi..huhu.,,sian bila syamimi asyik di kata mcm tue...

Biar lah tak putih yang penting sihat dan cukup sifat dah cukup,,,kan3x,,,waznah syamimi syang mama tetap syg baby tau..,membesar dengan sihat dan cergas ya syg,,,

**blog dah tukar baju baru.,tq eca
posted from Bloggeroid
Read More