All About Love: tudung aj boleh pakai macam2 gaya
Showing posts with label tudung aj boleh pakai macam2 gaya. Show all posts
Showing posts with label tudung aj boleh pakai macam2 gaya. Show all posts

Monday, September 14, 2015

Melaram Tudung Mama

5:20 PM
Melaram Tudung Mama
Assalammualaikum..
model tudung aj mama
Tu dia...dua beradik melaram dengan tudung aj mama yang baru....si kecik syamimi pun dah pandai dah....ni masa kakak ayu xda..balik kampung...kalau tak confrim tiga anak dara bergaya sakan....
bila dua beradik ni mula posing 
tak sangka anak gadis mama ni dah pandai nak bergaya....tengok jer cara dorang bergambar tue....siap posing comel...haha....lepas tu...nak aja mak dia gayakan tudung ...tanpa bantahan okey
ber"nautical blue"
ada anak perempuan ni...beli tudung banyak2 pun takpe..depa boleh jadi waris tudung mama...walaupun hanya tudung sahaja....lepas ni kita tambah koleksi....

skg dah ada 97 helai..nnt kita cukupkan 100 ya...ayuwanimimi.....sapa ada tudung ni..mari selfie..hihi
Read More

Friday, May 29, 2015

Satu tudung bermacam Gaya

5:12 PM
Satu tudung bermacam Gaya
Assalammualaikum....

Gaya Reben tengah

gaya Reben  bawah

ala2 shawl

ni tak tau gaya apa
ni pun xtau gaya apa main hentam jer...

simpulan kasih
Macam model tak????hahahaha....confirm korang muntah hijau ni tengok entry MV...kahkahkah..ada ku kesah :p

sebenarnya MV cuma nak share..pakai tudung bawal ni boleh pakai dengan macam2 gaya ikut keselesaan,kesukaan dan keberanian..

kalau nak tuto MV takde.kahkah....oklah apa2pun MV ni mmg peminat tudung aj...hihi
Read More