All About Love: minion
Showing posts with label minion. Show all posts
Showing posts with label minion. Show all posts

Monday, September 8, 2014

Family Day 2014

12:04 PM
Family Day 2014
Assalammualaikum...

kakak ayu siap peluk minion tu

see wani n ag yg excited

hadiah cabutan bertuah
Ini cerita minggu lepas 01.sept.2014..sempena cuti imum hari kemerdekaan ofis MV buat Family day untuk 2014...bertempat di Beringgis Resort....MV biasalah sebagai Setiausaha sibuk sikit pada hari tersebut...

Syukurlah suami jaga syamimi..haikalayuwani buat hal sendiri...hihi...depa enjoy the game....yang penting dapat hadiah...tak banyak pun xpe..macam wani dia ikut pertandingan tiup belon sampai pecah...

Belon dah besar last2 dia buangkan angin..then lari ke arah MV..sambil cakap"mama ani dapat belon..."hahaha... see motifnya adalah belon semata2 bukan game...dia ikut game pun kakak dia paksa...dia x mau sebab dia bilang panas bah...ni anak ar...

seperti biasa ada cabutan bertuah tahun ni MV bawa balik blender jenama Philips...tahun lepas bawa periuk nasi jenama philips..Alhamdulillah rezeki...dan anak2 paling happy sebab dapat main dengan maskot Minion...pergh sampai lemas dibuatnya maskot tue///

Gambar Syamimi,MV dan Hubby takde sebab takde masa nak snap picture hihi

Read More

Friday, May 23, 2014

Minion Lagi

4:28 PM
Minion Lagi
Assalammualaikum..

mata dia besar mata mimi kecik

sampai beliur tgk minion

yeah dapat minion

nak g sana jauh lah..lantai kotor pula
Inilah kerja waznah syamimi...pantang nampak kakak belajar dia mula mau fikir apa yang boleh dikacau and dijadikan misi...

Dan sekali lagi misi mimi adalah minion...dia ni suka sangat dengan minion...hihi...

Comel kan mimi..semoga mimi membesar dengan sihat
Read More

Wednesday, May 7, 2014

Misi Mencapai Beg Minion

5:34 PM
Misi Mencapai Beg Minion
Assalammualaikum

geramnya dgn minion ni
tgu ko minion dapat juga ni
Nah kan mimi dapat juga kan
mimi dapat juga...sape yg menang??
Read More