Followers

Showing posts with label kuarters indah permai. Show all posts
Showing posts with label kuarters indah permai. Show all posts

Tuesday, July 26, 2016

Menang Pertandingan melukis

Assalammualaikum...
isi masa lapang anak3

Ini cerita sabtu lepas...memang rancang nak berhari raya ke rumah kawan...tapi My bos ajak bawa wani ke pertandingan mewarna di kuarters indah permai..so kami pergi lah..niat mau kasi suka-suka jak...

tapi sampai sana...ada pula kategori untuk haikalayu..melukis..MV memang tau abang minat melukis..tapi itu satu yang berat untuk kakak...tapi MV cakap dekat dorang..lukis saja...nda menang pun nda apa...

Kakak Ayu ni kalau bab seni dia boleh menangis ...sebab dia tak pandai..tapi...di pertandingan kali ni..sungguh nda sangka...kakak AYu menang tempat kedua..bangganya dia...abang memang banyak saingan..lagi pun abang xda mood...

Dapat lah hadiah senaskah al-quran dan set pensil...alhamdulillah..memang kakak Ayu kena ada al-quran sendiri ..sebab dia dah mula belajar al-quran di sekolah agama...best pula kan macm ni..

Lepas ni kita join lagi.oh ya ni sempena kursus penyembelihan kuarters indah permai anjuran bersama Jabatan KEMAS....sekali sambutan hari raya Kuarters Indah permai...Menu haritu memang ohsem..

Ada sup ayam(ayam yang disembelih pada kursus tu)..ayam panggang,acar nanas,ice cream goyang....dan macam2 lagi....

**sorry baru naik kerja...ni pun x sihat tapi turun juga sebab ada majlis perhimpunan penjawat awam persekutuan/badan berkanun sabah..sekali majlis #meriahbahrayakpkps